Our social:

Monday, November 15, 2010

sebelum bw kena update blog

teruk betul pangai aku sekarang ni...sebelum bw musti nak update dulu... arini rasa mcm nak kutuk orang la weh...bole tak?klu ada yg tak suka...jgn tekan baca lagi...ni untuk yg suka baca n3 kutuk2...
eh...tak baik tau kutuk kutuk orang...kadang2 kita selalu pandang serong kat orang...aku le tu...selalu dipandang serong...pelik betul...padahal aku ni baik je...korang pun tahu kan... walaupun aku ni kulit aku ni utih...tapi isi belum tau lagi...haha

aku pun tak tahu apa aku tulis...korang dengar lagu ni...korang pilih isi atau kulit?
ni dari concert double trouble at JB... mantap...aku sbnrnya tadi nak kutuk awie...nyanyi pancit...tapi tak sampai hati pulak...ekeke korang carila sendiri yer...

say yeay.....



Yang Mana Kau Pilih
Isi Atau Kulit
Kertas Bungkusan Yang Indah
Coraknya Membungkus Benda
Tak Kira Nilainya

Yang Mana Berharga
Isi Atau Kulit
Hiasan Cantik Permainan Mata
Budi Yang Baik Santapan Jiwa

Ada Orang Lihat Kulit
Ada Orang Lihat Isinya
Kulit dan Isi
Memberi Erti
Jikalau Tahu Menilainya

16 comments :

  1. Yup...dia tu sifu saya...
    mimi tu wife die...la...ekekke
    shukrinorton bz ...
    tahun depan kot dia blogging..
    saya banyak mintak tips dgn nya...opppp.....!!!!! cam ner leh kenal dengan diorang ek....
    respek la su...
    mesti bro Mario nie otai cam mereka jugak...
    em..memang tepat la apa kata mereka..
    thanks bro sudi singgah..

    Bro Mario nak kirimkan salam tak pada mereka...?????

    ReplyDelete
  2. hek eleh kau ni. kalau aku lastik punggung baru tahu. nak ngumpat, ngumpat la bebetul. kecewa aku :(

    ReplyDelete
  3. setuju!!!
    update la blog anda sbelum bw..
    tp aku mls nak bw da rio :(
    lagu isi atau kulit!!!
    aku nk ubah lirik la...
    isi dengan kuku..huhu

    ReplyDelete
  4. ada gak dia pancit kan?? almaklum la dah tuo kan???

    ini buat kulit & isi ..
    tapi kuku & jari hahahaaa

    ReplyDelete
  5. betul la tu kau baik..
    tgk nak kutuk org pun tak jadi..
    kah3

    ReplyDelete
  6. Eh rio.. aku rase macam ko dah kutuk orang je tue.. hahha.. Dia otai menyanyi tue.. ko otai blog.. same la tue.. hahha..

    ReplyDelete
  7. bro.. agak ar kutok awie.. hahahaha...
    aku dah lama brenti bw.. :p
    entry pon untuk baca2 orang jer..:D

    ReplyDelete
  8. lady nak pilih dua2 :P
    isi dan kulit yg sama2 cantik dan sama2 padan..
    tp kalu diberi pilihan, lady pilih isi.. tp kulit pun penting.. :( kalu kulit ade najis, xnak ambikla.. rs mcm jijik dah.. contohnye kalau pisang jatuh dalam mangkuk tandas.. :P isinya masih bersih.. sanggup x makan? hihihi :P

    ReplyDelete
  9. pilih isi atau kulit?
    Pilih kutuk atau di kutuk??
    mana satu yg kita pilih???
    laaayyaaanzzzz...^^'

    ReplyDelete
  10. berehat bersama kit kat !

    lgi best dri mengutuk !

    haha

    ReplyDelete
  11. laaa... aku ingat ko nak kutuk aku psl aku skg tgh berbw tanpa update blog aku yg stylo tuh... hehehe

    ReplyDelete
  12. biasela umo dah meningkat...dah xleh hebat cm dlu dah...hehehe...tp mus may tetap maintain smpi skg..hehe

    ReplyDelete
  13. hohoho... biasa la tu.. makin tua, makin pancit.. makin tua, makin boncet?? eh..! apa kena mengena? hahaha... =P

    ReplyDelete
  14. update sblm bw adalah cara yg bgus

    ReplyDelete
  15. wakakaka besela bab pancit2 ni mana ada tayar yg tak pancit kan laallalala

    ReplyDelete

komeng