Our social:

Thursday, November 18, 2010

Pamela Anderson vs Maria Ozawa

perghhh...makin lama makin maju...kalau di indonesia kecoh dengan maria ozawa... dr. romzey dua alam akan menggemparkan Malaysia dengan Pamela Anderson... malas pulak aku nak tepek gambar Pamela kat sini...


KUALA LUMPUR - Selepas menerbitkan filem 2 Alam yang mula ditayangkan kepada orang ramai hari ini, dR Movie Production kini merancang untuk menerbitkan sebuah lagi filem pada tahun depan.

Menariknya, filem itu bakal dibintangi pelakon sensasi dari Hollywood iaitu Pamela Anderson.

Penerbitnya, Datuk Dr. Che Rozmey Che Din berkata, dalam filem itu nanti, Pamela akan memegang watak utama.

"Mungkin ramai yang memandang sinis mengenai perkara itu (hasrat mengambil Pamela) tetapi ia adalah perancangan utama dR Movie Production dan saya memang bersungguh-sungguh untuk mengundang pelakon tersebut membintangi filem baru itu nanti.

"Setakat ini, apa yang boleh saya katakan ialah, pihak kami kini berada dalam proses akhir perincian mengenai kontrak dengan ejen pelakon tersebut," katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Pamela merupakan seorang pelakon seksi kelahiran Kanada yang cukup terkenal dalam industri perfileman Hollywood sejak tahun 1990-an.

Menurut Rozmey, tajuk filem yang akan dihasilkan itu masih belum diputuskan namun ia bakal mengisahkan mengenai seorang wanita warga asing yang telah terdampar di sebuah pulau.

Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.

9 comments :

  1. pamela ni lelaki2 dolu2 suka la..yg pertengahan umur..mario eh silap maria ozawa lak dak2 baya berd dgn frodo suke keh4..ape la dr rozmey ni..asek nk kontroversi je cehhh

    ReplyDelete
  2. rio...sakan ek tajuk..
    hehehe..
    t org cari keyword maria ozawa tersasar masuk pangkin4rest ni..

    hehehe...wat pe nak amek pamela?
    nak suh dia ckap bm ka??huhu
    kan ramai g pelakon yg hebat..
    mcm aku ke..lagi..
    aku lagi..selain tu.aku lagi..
    hehehe
    (pasan..uwek!)

    ReplyDelete
  3. ngarut jela...modla nt berjuta2...untung nt xbalik modal pn......tlgla jgn jadikan sexy tu sbg tarikan nak lariskan movie...xberkat nt bru tau

    ReplyDelete
  4. pamela tu bukan nyer pandai berlakun pun, harapkan 'tut' besau jerk.

    ReplyDelete
  5. jom kite tegok meletop ker filem tu.hehehe

    ReplyDelete
  6. kejadahnya amik orang camtu berlakon kat malaysia neh.nak kasi lagi ramai rosak akhlak biar tergila2kan simbol seks.amik la aku berlakon jadi wanita sopan santun terdampar depan tangga masjid ditemani selipar2 bersepah yang kemudiannya disusun oleh aku.kan memberi contoh yang baik yang elok diikuti.dr romzey nak jadi macam uncle gila kontroversi ke.

    ReplyDelete
  7. kadang2 terfikir kenapa filem thailand boleh ke peringkat antarabangsa.. pelakon2nya pun takdelah ada rupa sangat.. tapi jalan ceita yg mantap tu yg faktor kejayaan sebenarnya..

    Teringat ada sebuah akhbar menulis.. "kenapa cerita Nang Nak, Ong Bak boleh berjaya"... Kak Nida dah tengok pun cerita ni + Ragging Phoenix.. memang meletopssss ler.. pelakonnya pun takdelah lawa mana pun lawa akak lagi..kahkahkahkah (lawak santai)

    ReplyDelete
  8. Biar betol dorang nak amik tue.. ceh..

    ReplyDelete

komeng