Our social:

Sunday, November 7, 2010

Liverpool vs Chealsea live

Jangan lupa game malam ni...keputusan dah tau dah... liverpool menang.Cuma sapa yang jaringkan belum tahu lagi...

errrr....link2 online ni just untuk simpanan aku je...


untuk tengok live... cuba menontonnya disini atau disini

untuk game2 lain atau liga2 lain atau sport2 lain...bole pergi kesini

10 comments :

  1. aku nak komen - aku nampak payung chelsea dijual kat pasar tani tadi dgn harg RM10 je. itu saja komen aku.

    ReplyDelete
  2. ceh !! konpiden nyer ko ... kui33

    ReplyDelete
  3. mana ko tau liverpol menang? hehehe.. ada rahsia ke bro?

    tapi aku bajet pon liverpol menang gak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. yes liverpool menang..
    arsenal kalah..huhu

    ReplyDelete
  5. @Jo Qusary
    murahnya...pskn tak kuat mmg murah weh...ekeke

    ReplyDelete
  6. @Frodo Baggins

    ceh...klu ref tak berat sebelah...dah lama dah mu ni kalah...haha

    ReplyDelete

komeng