Our social:

Monday, November 22, 2010

lelongan awam terbaru

ini bukan nak lelong orang...korang tengok sendiri...aku pun tak tau apa jadah aku nak letak kat blog aku...bhahaha





sumber
http://mmail.com.my/content/55562-proclamation-sale-22nd-november-2010

kita bole join ke lelongan ni ek...kalau ada sapa2 nak cari harta lelong tu...bolela pergi kot...selamat berjaya yer...

30 comments :

  1. Harga rumah time ni tengah naik. Kalau tiada keperluan nk beli jgn beli.

    ReplyDelete
  2. ada gak terpikir nak beli rOmah...tapi...macam belum sampai masa la plak..huhuhu..>,<"

    ReplyDelete
  3. rasa cam nak join lelong gak...
    eh apa aku ckp ni????
    adehhhh........

    ReplyDelete
  4. nak lelong blog la.. agak2 laku tak.. ekeke..

    ReplyDelete
  5. plan nk lelong cicak yang tersepit kt blakang pintu bilik nie.. Agak - agak.. start 100 ada orang nak up lgi tak??? hahahaha

    ReplyDelete
  6. wah ade market!! hak3..
    lelong2.. selonggok sehenget.. incik rio mau ka?? huhu

    ReplyDelete
  7. Aku nak lelong jiran aku la..
    asik pasang tb ngn redio kuat2 jek..
    pening pala..huh

    ReplyDelete
  8. Obtain and select some good points from you and it aids me to solve a problem, thanks.

    - Henry

    ReplyDelete
  9. mcm buang current ja..hahaha

    ReplyDelete
  10. masa aku jadi peguam dulu aku penah join urus lelongan awam mcm nie... bila ada org yg tak dpt bayar hutang bank, diorg kena lelongkan aset yg telah dicagarkan kpd bank spt rumah atau tanah utk langsaikan hutang tersebut... pihak bank akan dptkan arahan mahkamah agar aset tu dilelong dlm lelongan awam... org ramai boleh join utk beli aset yg dilelong dan selalunya 10% - 25% drpd hasil lelongan akan diambil oleh peguam sebagai upah rundingan.

    ReplyDelete
  11. lelong lelong..dulu aku pernah addicted beli barang kat lelong.com.merapu meraban abis duit beratus sebab excited barang yang aku bid tu aku menang.pastu skang menyesal.sebab barang2 tu bukan aku nak sangat pun.nape la boleh ade hobi keji tu.

    ReplyDelete
  12. @wachak

    tgh naik ni baik jual...hehe tapi klu yg lelong punya biasa bole dpt bwh harga pasaran...

    ReplyDelete
  13. @grOundnUt

    tunggu duit byk dulu...beli rumah besar terus lg baik...

    ReplyDelete
  14. @ezany

    klu blog ko mmg laku weh...ekeke

    ReplyDelete
  15. @Lizzie Yasmin

    tgk le jenis cicak apa..ada jenis yg mahal tau...baik ko g tgk...ekeke

    ReplyDelete
  16. @Gayahspears

    tgk le apa ko lelong tu...aku ok je...ekeke

    ReplyDelete
  17. @Cik SHiNJU

    ooo...klu jiran camtu...tak bape laku la...kene tgk gambar dulu weh...wakaka

    ReplyDelete
  18. @utt

    uik uik...kena tgk dulu weh...ekeke

    ReplyDelete
  19. @Jo Qusary

    wah...peguam ni mmg untungkan...tak penah rugi...biasa dia lelong...org yg beli kena bayar cash ke weh or bole buat pinjaman jgk...

    ReplyDelete
  20. @Kech Hidayah

    aa aa...memang ada org yg addicted bab2 cenggini... sib baik ko dah tak mcm ni lagi...

    ReplyDelete

komeng