Our social:

Wednesday, November 3, 2010

kalau ini dibuat filem...confirm aku menangis....

Ada 2 cerita ni yang aku rasa...korang pasti akan menangis... korang nilai sendiri... semua dah tau cerita ni tapi sebab aku baru je baca,,,aku upkan... sebab bila baca tu hati aku memang tersentuh...


cerita satu......

cerita dua.....

korang baca sendiri dan nilai....tersentuh tak?
Al-fatihah.. semoga roh beliau disisi org yg soleh diatas pergorbanan sangat berharga keatas isteri yang tersayang,

cerita dua tu...ntahlah.... sebab terlampau cemburu...mmg bole buat orang hilang akal...klu nak bincang pasal cemburu ni...mmg bole buat entry yang bersambung2...

32 comments :

  1. Semoga roh2 mereka dicucuri rahmat Ilahi...Amin..

    mane nak cari bakal somi mcm tu erk?
    huhuhu :P

    ReplyDelete
  2. aku rasa mmg dah ada yg plan nak buat cerekarama kot... takziah kepada keluarga mereka..
    Kuman "warkah sedih seoranf bapa" Entry

    ReplyDelete
  3. kalo buat filem, confirm aku takkan nangis... tapi akan rasa bosan hahaha...

    ReplyDelete
  4. kesiannye. kalau dah kena sengat beribu2 ekor lebah memang sakit gila. tak sangka plak boleh sampai ajal. Takziah kepada keluarga mangsa. Al- fatihah

    ReplyDelete
  5. huhuhuh....sian gak weh...si hero dalam filem menghembuskan nasfas terakhir di riba isterinya yang tersayang...huhuhuuh...semoga rohnya di cucuri rahmat...

    ReplyDelete
  6. erm. macam boleh nampak beza kan macam mana orang tua syg isteri dengan golongan orang muda syg isteri. eheh

    ReplyDelete
  7. ada baca dlm paper hari ni..
    memang besar pengorbanan dia....

    ReplyDelete
  8. Tul ckp Amal...
    KAlo aku ada suami, confirm suami aku nyorok belakang n biarkan aku jadi habuan...

    ReplyDelete
  9. besarnya pengorbanan suami dia.huhuhu.terharunya kalau dapat suami macam tu.ni la kasih sayang hingga mati.

    ReplyDelete
  10. Semoga roh2 mrk dicucuri rahmat... Al-Fatihah....


    Kisah 1: Erm...bsr btol pengorbanan si suami. B'untung klu dpt suami mcm 2..

    Kisah 2: Kejamnya laki 2.. sanggup terajang isteri smpi mati.

    ReplyDelete
  11. mario angah ada terbaca kisah niee ....
    al-fatihah

    ReplyDelete
  12. hehe berbeza btol dua cete nih..semoga roh pakcik berkorban tuk bini tu dicucuri rahmat yg satu lagi kes aku no komen..kes baran x terkawal ngkn hehe

    ReplyDelete
  13. mario.. ko nanges ke tak?
    hahahahaha... mario.. nak tengok ko nangesss !!!!

    ReplyDelete
  14. uwaaaaaa..... sebesen airmata ku tadah... Al-Fatihah

    p/s: Kak Nida ni memang sensitif sikit.. tengok cerita kartun pun boleh menangis...

    ReplyDelete
  15. @Cik SHiNJU

    ada je kat malaya...tak yah g lombok pun...ekeke

    ReplyDelete
  16. @Jo Qusary

    hehe...tak baik tau ko jo... nangislah ckit weh...

    ReplyDelete
  17. @Chaon Cornerz

    al_fatihah...
    mmg sakit weh...aku kena sekor pun dah takut...hehe

    ReplyDelete
  18. @Azmi

    sgt besau...mmg itulah sepatutnya kan...

    ReplyDelete
  19. @Kech Hidayah

    semua suami camtu le...sayang isteri...

    ReplyDelete
  20. @iera

    Al-Fatihah...

    suami mmg camtu...akan berjorban untuk isteri...

    yg ke2 tu mmg kejam...

    ReplyDelete
  21. @NichKhun

    bayau le klu nak tgk aku nangis... mahal tau airmata aku ni...ekeke

    ReplyDelete
  22. @Nida

    Al-fatihah...

    errr kartun pun mmg kadang2 sedih...hehe

    ReplyDelete

komeng