Our social:

Thursday, November 18, 2010

Facebook Ameillya Fellirina

Apeke jadahnya aku nak promote fb budak ni ek...sedangkan aku takde fb... aku bukan apa...baru aku tau...betapa ketinggalannya aku ni...
Kita dah semakin maju la weh....cuba korang tengok ni...wow...hebat...sambutan xmas secara 1Malaysia... masih sempat untuk mendaftarkan diri...jangan malu-malu...mungkin boleh buat together gether ...wakaka... korang tengok gambar ni pastu...
terus ke blog yang tertera tu untuk maklumat lanjut...

huh!!!

parti krismas...maklumat lanjut disini
http://amenoworld.blogspot.com/2010/11/promosi-hebat-jom-celebrate-christmas.html





facebook dak ameillya

http://www.facebook.com/profile.php?id=1412954215

gambar profile sangat hebat...sampai tak sanggup aku nak letak kat sini...korang g kat sini pulak
http://amenoworld.blogspot.com/2010/11/menarik-malam-ini-gambar-bogel-yang.html

lain2 maklumat...korang baca dan fahamkan betul2...jgn main belasah je eh...

MAJUnyeeeeeee...kan...kan....

12 comments :

  1. huuu... advance sungguh anak2 dara(?) Malaysia zaman nie ye... oops, sori, dara dah tak cool lagi ye? Kesian...

    ReplyDelete
  2. Moga ada kesedaran dan pertunjuk dari Allah swt satu hari kelak, siapalah kita utk memaksa mereka berubah, kita hanya insan biasa...

    ReplyDelete
  3. nape tu. takot xsanggup na tgk. huu

    ReplyDelete
  4. hey mario macy ta jiwang lah. isk2

    ReplyDelete
  5. masyaAllah..mngucap panjang aku tgk..ape nak jadi..sedihh kesian..

    ReplyDelete
  6. Aku sebenanye konfius antara pautan blog ngan id fb tu.. hahha..
    lantak r kekonfiusan au tu.. yg penting dari entri ko ni aku sedar bahawa wujudnya golongan manusia yang tak tau malu secara zahir dan batinnya..

    ReplyDelete
  7. tahun lepas dah kena hentam pasal parti buih ni, tahun ni ada lagi. emm .. tak serik-serik. Turun bala macam kat indon baru tau.

    ReplyDelete
  8. macam bisa ku lihat amy neh tapi di mana ya?dia memang keje anjur2 parti2 tak sihat.tak makan nasihat.bagi dia pendapat dia adalah pendapat dia.dia xkan kacau orang lain n xmau orang kacau dia.memang tak bleh dibentuk dah.maybe biar Allah je turunkan bala kasi dia kesedaran tunjuk ke jalan yang benar.jomla doakan Amy insaf.

    ReplyDelete
  9. tolong promosi yer. IM yang tak tahu ni jadi tahu.

    saham...!!!

    ReplyDelete
  10. IM...
    bukan promosi le bro...klu bole sama2 banteras mende ni...

    ReplyDelete
  11. hehe baca blog dia ada mcm nada sindiran pada pihak2 tertentu tp ntah lah hahaha

    ReplyDelete

komeng