Our social:

Wednesday, November 24, 2010

eleh...takdelah best sangat

pelik betul...takdelah best sangat...aku tengok biasa je...tapi best jugaklah...


yasi vs jess canon rock



35 comments :

  1. hurmm...mcm penah dengar jek melody ton tam tom tam tu,,,,hehehe

    ReplyDelete
  2. xkira!!!!!! aku nak kata best jugak!!!heehee

    ReplyDelete
  3. Ni best ni rio!fav aku...pernah cuba nak buat tapi leh dapat part2 depan aje..yg belakang cam susah aje..huhuhu..
    Aku suke tengok FUNTWO main...pergghh...memang menarik!!haibatt~

    ReplyDelete
  4. Weh...aku gorenggg lagi besh dr dorang..hahaha

    ReplyDelete
  5. laaaaa..dia tahu melodi ni je ke?

    ReplyDelete
  6. err mende ni..
    aku tggu lame gler lak nk loading huhu..

    so xtaw ape..xdpt bkak
    xpe sok2 aku bkak

    ReplyDelete
  7. uitt cromoknyerrrrrr.. hehehe hubby suka la macam nie tapi memang sempoi la ponpuan pun leh layan yoo hehehe

    ReplyDelete
  8. salam mario.kat mana gua nak jerit ni?:)

    ReplyDelete
  9. aku ingat nie yang kat radio hot fm tue.. hahha.. layan je..

    ReplyDelete
  10. weh aku nak tany benda yg luar dari topik..kau kat melaka tinggal kat maan???

    ReplyDelete
  11. rio best ke x best sebenarnya ? hehe

    tolong aku weh..
    ngantuk giler
    penat huhu

    ReplyDelete
  12. erkk..gila banyak sbb ak tekan bnyk kali grm line xde...sori bro ;P

    ReplyDelete
  13. aku penahlaa dgr..ade lg yg bestt kowt..hahaha

    ReplyDelete
  14. Anda di tag
    contest pertama dari De'din
    jom lah join !
    sokongan anda amat dihargai

    ReplyDelete
  15. haha.. best ka tak best belakang ceta... huhu

    ReplyDelete
  16. aku x main gitar. so kurang pandai menilai tahap best nye tu..

    ReplyDelete
  17. best apa.. aku layan jer.. teror beb...

    ReplyDelete
  18. salam bro mario...singgah membawa senyuman sekali...

    ReplyDelete
  19. Peh rio kau layan gitar ke sekarang. tapi sapa boleh main canon rock ni memang aku respek. kalau kau main aku taknak pandang. sebab kau dah ada anak duduk diam sudah lah. ekeke

    lama tak datang ni sori lah. blog pun bukak ikut google reader aje.

    Takpe abang rio dah femes dah.

    ReplyDelete

komeng