Our social:

Saturday, November 6, 2010

aku serba salah...

Aku sebenarnya dah serba salah sekarang...sejak aku buang shoutmix aku... aku hanya balas yang komen dan yg kat senarai bloglist aku...aku tau ada jugak silent readers yang datang...dan kalau aku sempat memang aku akan trace dorang ni dan terjah blog dorang... mungkin dorang pun pelik camana aku tau dorang datang blog aku...ekeke tapi...
tak semua yang datang aku boleh trace... maklumlah... bila kita pakai system... bukan nya sempurna... takde system yang sempurna kan...

dan aku pun tak tau...samada yg datang senyap2 ni nak aku terjah balik or dorang sbenarnya lbh suka untuk terus jadi silent...dan kadang2 aku akan terjah sama mcm dorang... secara silent...cuma kadang2 aku terpaksa tunjukkn jugak kesan2... sebab kadang2 aku rasa... blog dorang sangat baik... sgt lbh baik dari blog aku...dan aku rasa... patut kalau aku tinggalkan kesan supaya aku bole dtg semula....

kenapa aku buang chatbox?sbb aku sbnrnya nak ilangkn diri sedikit demi sedikit...


mesti ada yg fikir...aku buang chatbox bajet trffc aku tinggi...tak pun...ciput je...sama cam korang jgk bila tak bw...ekeke tapi mcm aku kata dulu...aku skrg ni nak syok2 sendiri je...tp dtg jgk blog korang klu ada masa sbb aku ni mmg suka baca2...cuma kdg2 tinggal jejak...kadang2 tak...kdg2 dtg jgk bagi trffc kat korang walaupun takde update...aku tak lupa jasa korang...

ok....dah panjang...nnt aku smbg lagi...

27 comments :

  1. nape nk ilangkan diri sedikit demi sedikit plak??

    ReplyDelete
  2. Mario sdg bercita2 nak jadi invisible man...

    ReplyDelete
  3. haah jo.. rio bercita22 nak jd invisible man...

    ReplyDelete
  4. ko nak pegi mana rio?jangan la majuk..hehe!


    tapi aku pun cam nk ilangkan diri sikit2 gak.main sembunyi2.

    ReplyDelete
  5. @Miss ...

    ntahla ek...klu nak ilang baik ilang terus je ek...ntahlah...sbb aku sayang jgk sbnrnya blog aku ni...

    ReplyDelete
  6. @Jo Qusary

    ada gak aku fikir camtu...best klu bole ilang2 ni kan...ekeke

    ReplyDelete
  7. @aNiS tHe BumbleBee

    aku bukan majuk...same reason dgn ko jgk...hehe

    ReplyDelete
  8. ala bro..rindu ah ak nak main dalam blog ni..nak main2 shoutmix...hee

    ReplyDelete
  9. ala...ak rase xperlu kot nak hilangkn diri sume tu.,..xyah eg :D

    ReplyDelete
  10. nape lak nak ilng kn diri? y? erma tak boleh time. haha emo lak.

    ReplyDelete
  11. Jangan hilangkan diri rio.. nanti aku yus ngan jan p cari sampai rumah baru tau kot.. hahha..

    ReplyDelete
  12. rio..tolong kesatkan hingus aku..dah nangis sampai banjir ni..hehehe...
    rio..jgn ilang k... ko belum diiktiraf jadi invisible man..sandman pun xbleh g..hehehe..

    ReplyDelete
  13. rio ko tengah menghadapi bulan² kesuburan ke??ekekekek...emo nampak...chill la brader...^^v

    ReplyDelete
  14. bubuh la balik bro..
    baru ngancam.. :D

    ReplyDelete
  15. nape nak hilangkan diri? bagi 10 sebab....hehe

    ReplyDelete
  16. ok rio.. sebelom ko pegi.. baek aku pegi dulu.. aku da buang chatbox lebeyh dulu dari ko.. tapi ko lebih dulu syok sendiri dari aku.. tapi lepas tu aku follow ko.. syok sendirik cam ko.. hahahaha...

    tapi skang aku seyes aku nak pegi dulu.. take care mario.. aku ingat ag blog lama ko sblom ko edit2 neyh.. yang ade header dulu tu.. hahaha.. dulu lau aku bw.. aku slalu termonolog dalam hati.. p mai p mai tang tu jugek.. asek jumpa blog ko.. seyes !! time tu aku tak kenal ag mario.. tp skang pom aku tak kenal jugek.. tp dah taw la kewujudan ko.. hakhak.. ase cam comel plak aku neyh.. yawwwww tapi ko hilangkann diri orang akan cari.. dan lau aku hilangkan diri.. "lantak kau lah.." hahaha

    mario semoga bahagia dunia akhirat.. panjang umo murah rezeki dan jadi blogger yang hebat !! amin ~ sebelom aku betol2 pegi aku cume nak bgtaw ko yang aku sbnrnye silent reader blog ko.. kdg2 malas nak tinggal komen sbb ramai da yg komen.. hehehe bley plak camtu kan.. hakhakhak..

    mario.. aku ase komen aku kali ini sangat panjang untuk ko.. bley wat satu entri kot.. hahahaha

    take care mario.. bye.. =)

    ReplyDelete
  17. nape nak men ilang2~

    eh syok plak bce komen nichkun. huhu

    bdw, i am thnking of removing sbox jugak. and gonna visit those on m bloglist n those y leave cment je.. cmment permanent. evn past months nye entry pn kte ley cek. ye dak..

    mbaca dan mengomen, ikhlas dr macy~

    ReplyDelete
  18. haha...bru ko taw ye..sebenarnya, memang blog ko ni ramai readers :)

    Post-post menarik.
    Allah wujud ke?

    Allah Sangat Baik. Setuju?

    ReplyDelete
  19. kenapa mesti takut pada diri sendiri? be positive person!

    ReplyDelete
  20. mario..aku syak ko cuba untuk jadi lebih kecik dari aku.sedikit demi sedikit pastu hilang.hahhaa.

    ReplyDelete
  21. err mau hilang ka? xmo la sian supporter2 blog ni..Gerarrd pun sama ^_^v

    ReplyDelete
  22. Laaa...nape nak ilangkan diri plak..
    ko x syg kami semua ker? heheh
    Teruskan la berblog neh..boleh gak tambah kwn n pengetahuan... :D

    ReplyDelete
  23. x pahamnye..
    nape .. bio lae org tingal jejak.. at least ada gak org tau kewujudan kita.. tp macam adik org mmg komen n n3 power kapoww.. akak nie x der idea n x der masa so shoutbox aaa tempat nak bc yg ringkas2.. x g2? thenq sbb bg akak 1 tips n idea br ...aimaniman chenta-Qu.. opps dahiyah..

    ReplyDelete
  24. thanks semua....nnt aku balas...bizi looo....

    ReplyDelete

komeng