Our social:

Tuesday, November 2, 2010

aku memang camni...

ini schedule post...aku mmg camni...
psl tu otai tak suka...hak hak

40 comments :

  1. Camne tu bro?
    Otai x sk, junior ttp sk..
    Aku lah tu..
    Ngee.. :)
    Take care ya..
    Nnt kalo free sy akn snggh sini lg even blog xde update smpai disember..
    See u soon..

    ReplyDelete
  2. lor..camni rupenye ko mario...baru aku tau.aku ingatkan ko neh camtu..aku silap rupanya..hahahaha.

    ReplyDelete
  3. macam ni aku tumpang lalu je lah kat sini..ngeheheheh...(larrrrikkkk!!!!)^^'

    ReplyDelete
  4. tak phm entri nie, tapi aku nak menyebok gak kat sini sebab aku stylo...hehehe

    ReplyDelete
  5. at least pndai wat schedule post...ak xtau pn nk wat cmne...haha...mane cbox ko?

    ReplyDelete
  6. macam mana mario angah pun tak tahu macam mana tak tahu hujung pangkal pun

    ReplyDelete
  7. lama dah tak komen. rasa cam tak pecaya lak bro aku ni aktif gila berbelog. tengok follower dah sipi cecah thousand.

    chaiyok bro!

    eh thanks sbb kau nak lagi dtg belog picisan aku. kahkah

    *bila boleh ym lagi? hahaha. rindu sial nak gaduh dgn kau*

    ReplyDelete
  8. Enty cenggini pun byk komen...
    Ironi sungguh dunia ni..

    ReplyDelete
  9. azlan n the typewritter pun nak jumpe ko kat i-city 6 nov 2010 nie. hahha..

    ReplyDelete
  10. mario. saya tak paham.. seyes.. hakhakhakhak

    ReplyDelete
  11. @d_tieah

    camni je...takde camtu dah...ekeke ok ok thanks yer...samelah...

    ReplyDelete
  12. @Kech Hidayah

    tula...kan aku ckp...ko tak caya...wakaka

    ReplyDelete
  13. @grOundnUt

    ekeke...ko lari laju tak?kalau laju...aku malas le nak kejar...ekeke

    ReplyDelete
  14. @BezBuddy

    lerr...senang je ...kat post option tu...ko set kan waktu dia...

    ReplyDelete
  15. @AngahSayang2314

    ekeke...adoiii...ni n3 main2 je arr angah...

    ReplyDelete
  16. @Shidi Shah

    satu macam je weh...camni je...ekeke

    ReplyDelete
  17. @Amal

    takdelag aktif sgt weh...n3 main2 je yg byk...

    ReplyDelete
  18. @Langit Pertama

    hehe langit...semua ni kawan2 je sis...best kan...kawan2.. apa n3 pun dia komen...tu yg best berblog...

    ReplyDelete
  19. @Chaon Cornerz

    azlan aku tak minat...ekeke tp 6hb tu maybe aku ada kl...

    ReplyDelete
  20. @Miss ...

    tak best pun dorg tu ...tp yg ni aku mmg teruk...aku mmg camni...ekeke

    ReplyDelete
  21. @NichKhun

    ni mmg bukan untuk difahami le nikon...ni utk dihayati je...ekeke

    ReplyDelete
  22. @Insan Marhaen

    ekeke bro...tak baik tau bazirkan karen...

    ReplyDelete

komeng