Our social:

Sunday, November 14, 2010

Ac mizal dan aidid mu'addib

hari ni kat metro ahad...cerita ac mizal kat muka depan... sejap je aidid mu'addib blogspot counter balik... orang kata...kalau nak tau citer sbenar, kenalah baca dari kedua2 belah pihak...so... korang baca sendiri...

ac mizal

aidid mu'addib counter

lanjutan dari kes dorang jadi takut pulak aku... sebab aku takde facebook...tak dapatla aku nak bagi link fb dorang2 yang bincang pasal mende ni...korang carilah sendiri ye...

15 comments :

  1. isk3 bentley tu ac pakai hehe..cilaka je..tipu org dia kayo haihh

    ReplyDelete
  2. Salam...

    tatau ape2 pasal kes ni..huhuh
    malas nak amik tau..
    jom anyam ketupat!

    ReplyDelete
  3. ontah lah jang... bantu mangsa banjir kedah lagi banyak faedah..

    ReplyDelete
  4. ada juga terbaca tadi dalam online... tak tahu mana yg betul.... layan je ler...

    ReplyDelete
  5. Ooo.. Baru tau...
    Walau ape sbb pun, brg RM78 dan dijual dgn harga RM1000 di Malaysia, mmg sgt melampau.. Dan komisen RM500 utk sekeping gelang...

    Ada ke org msuk skim camni...

    Dr dulu tak suka AC Mizal...

    ReplyDelete
  6. apsal ngan drang? macam2.. :p
    hehehe

    ReplyDelete
  7. metro + AC mizal + MLM = Tiga-tiga wa tak berkenan. entah apa2 entah

    ReplyDelete
  8. betul ke fungsi gelang dia tue.. aku mcm tak caya jer....

    ReplyDelete
  9. aku pun takde fb jugak.. ketingalan la kita rio.. hahha..

    ReplyDelete
  10. huh. xabis2 b'gado.. panjang betul artikel aidid tu. lepas geram betul tu..

    ReplyDelete
  11. tak larat plak nk baca artikel tu.. kejam la jual gelang cara tu..

    ReplyDelete
  12. aku punya view,ac punya alasan boleh dipertikaikan lagi.Byk benda putar belit.

    ReplyDelete
  13. mmg tkt..aku baru je baca td...x nk terlibat wei..hehe

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

komeng