Our social:

Thursday, October 28, 2010

Video Dimanakan Ku cari Ganti

bandingkan versi baru dengan yang original... aku tetap kata yang original bole buat aku menangis....lelaki pun menangis la...huhu



Versi Original



Versi artis2 baru...

46 comments :

  1. lagu beliau nie tetap akan hidup di hati peminat muzik...

    Latest Entry Blog Razis "Kereta: Kereta Kelisa Berkelajuan Seperti Evo 10"

    ReplyDelete
  2. Lagu ini juga pernah digunakan dalam satu lagi filem P.Ramlee iaitu Enam Jahanam, semasa isteri Saudagar Tantari (P.Ramlee) dikuburkan..

    ReplyDelete
  3. best je lagu p ramlee~..

    sume best2~

    ReplyDelete
  4. Hey, I can't view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

    ReplyDelete
  5. leleh tu...P.ramlee mmg sampai sekarang lagu² dia masih lagi jadik siolan kan...

    ReplyDelete
  6. Berjiwang juga ler ko ni rio, siap leleh lagi ... kih33


    ps : ehem2 .. teringat awek lama ker :P

    ReplyDelete
  7. Ni part dia kat rumah Mami dgn Combi tu...

    ReplyDelete
  8. La ni takde dh seniman dpt wat lirik cam P. Ramlee..
    Di mana kan ku cari ganti serupa dgnmu, P. RAmlee...

    ReplyDelete
  9. lagu ni kalu hayati betul2..mmg sedey..

    ReplyDelete
  10. aku pn teringin nak tengok hang menangis mario

    ReplyDelete
  11. bro!jangan nagis..haha...nah tisu!

    ReplyDelete
  12. sedih lak rase..hahaha

    weyh jom belajar wat header!

    ReplyDelete
  13. ada kalanya versi baru lebih baik dari versi original.

    macam J Mizan bawa lagu Merak kayangan.

    sedap saya dengar sebab J Mizan tu artis zaman saya sedangkan p ramlee artis zaman bapa saya..

    ReplyDelete
  14. huhuhuh.sape2 sini boleh pinjam bahu tak?nak nangis..

    ReplyDelete
  15. damn!! ko nanges dengar lagu P.ramlee...sungguh gedik..

    btw, aku lagi prefer old version, yg skung ni macam harem aku dengar, diubah sane, diubah sini, kot ubah sedap x pew, terus hancusss

    ReplyDelete
  16. lady xnk komen entry..nk tgl jejak jerk :P.. jgn approve komen ni tau.. just nk tanye kemana menghilang? :P

    ReplyDelete
  17. @Kuman Chaos

    tulaa...kena pulak klu ada kene mengena...hehe

    ReplyDelete
  18. @Razis

    yela...akan sentiasa menjadi rujukan...

    ReplyDelete
  19. @NiNa'

    tulaaa...lagu kelakar , sedih seme best

    ReplyDelete
  20. @Anonymous

    sorry...i just dont know how to repair

    ReplyDelete
  21. @grOundnUt

    tula...seme lagu2 dia samada kelakar atau sedih atau jiwang...byk yg best2...

    ReplyDelete
  22. @wachak

    aku suka je irama dia...adoiii...awek aku sorang je... terus kahwin je chak...haha

    ReplyDelete
  23. @Langit Pertama

    tula...byk yg hampas2 je skrg ni...hehe

    ReplyDelete
  24. @echah mashuri

    nangis tak kuar airmata le...takyah tisu...ekeke

    ReplyDelete
  25. @Miss ...

    tak le...aku ckp korang...bukan aku...haha

    ReplyDelete
  26. @Gayahspears

    syahdu ke gayah...ganas2 ko...nanes jgk eh...hehe

    ReplyDelete
  27. @ELYANA YAZMIN =)

    aku nak tgk blog pun dah kurang masa le sis...hehe

    ReplyDelete
  28. @Insan Marhaen

    hehe...tak abis2 j mizan tau bro ni...ekeke tp mmg best pun j mizan tu...

    ReplyDelete
  29. @syaf

    sesekali gedik ok what...ekeke

    tula...au rasa yg ori nye lagi best...

    ReplyDelete
  30. @LadyBird

    takde hilang...ada je...cuma kurang masa je...hehe

    ReplyDelete

komeng