Our social:

Tuesday, October 19, 2010

urlpass dan blogger

apa kejadahnya urlpass ni? bole sapa2 bagi tau aku ke?apsal ramai yang guna urlpass ni? bosanlah aku tengok...
apsal geng2 dorang asik spam je ni? urlpass ini ke yang guna mesin blogwalk tu? adoi...

kalau aku salah...maafkan aku ok...tapi aku sbnrnya takut nak tekan mana2 yang guna urlpass ni... siyesly...kalau korang guna... kemungkinan untuk aku datang ke blog korang sgtlah tipis... maafkan aku... kalau yang guna mesin blogwalk... takpelah kan kalau aku tak datang keblog korang... errr... baru nak jalan22 dah rasa malas balik... ok lah... aku nak pegi jogging... tu lagi baik...hhahaha

47 comments :

  1. ade yg pelik url nya kan..maleh nk click..

    ReplyDelete
  2. tu la..aku bila tgk url yg pelik2 terus tak click..weh kau dah ada google ads???
    wah3

    ReplyDelete
  3. yang aku tau orang guna url pass ni sebab dia dah kena ban ngan shoutmix.boleh tengok kat http://www.jiwakacau.com/2010/10/mengelakkan-daripada-dibanned-oleh-shoutmix/

    ReplyDelete
  4. sama la kes..aku pun kalo derang ni guna urlpass tu aku mmg takkan klik punya la...skng ni lebih berhati2 nak berblogwalking..nak klik cek url lu..hahahaha

    ReplyDelete
  5. takyah klik... diorg nie suka spam shoutbox org tu la psl kena pakai urlpass... kira penjenayah siber jugak kot...

    ReplyDelete
  6. singgah tengah hari bawak buah tangan tuk bro mario...dh bace info ttg url nie kat blog blur-jiwakacau....em...ape pun su harap su tak di banned...ok bro su nak gi jenjalan dulu

    ReplyDelete
  7. @Azmi

    aku dah lama ada...google sll antar surat...so aku letak blk le...ekeke

    ReplyDelete
  8. @daisy
    biasa smix ban sebab spamming...so dorg tukar url... klu tak salah...blur ni la yg promotekan guna mesin bw tu...biarlah... dia seronok agaknya tgk trffc ribu2 guna mesin tu...

    ReplyDelete
  9. @eiffel

    ntahle...tp dengar kata untuk spam smix guna tu tak kena ban....

    ReplyDelete
  10. @~~su manje~~~

    kalau spam...mmg kena ban...tp ada gak yg kena ban tapi tak tau sbb apa...mostly yg guna wifi public

    ReplyDelete
  11. rio..aspal aku tak tau hape nih?? nampak sgt ketinggalan hehe

    ReplyDelete
  12. URL macam tu spam kan aje...sbb kadang² dorang ni tak de keje nak suh wat keje senang...>,<"

    ReplyDelete
  13. err.. mane tau tgk dlu urlnya

    ReplyDelete
  14. depa kena banned sbb tu depa guna urlpass nak tukar url. saya pun malas dah nak buh shoutbox sebb tawar hati huhu..ye tawar hati dah

    ReplyDelete
  15. tue la rio.. yang pakai urlpass sume pakai mesin bw je tue.. aku pun malas nak jalan2.. ajar SEO bro.. hahha.. nak simpan dalam entri la kotak jerit tue.. tue yang silap semalam tue.. nak buat entri pun tak bleh.. ape hal entah aku nye new post tue..

    ReplyDelete
  16. @Miss ...

    ko tak letak shoutbox mana nak tau miss ooiiii...ekeke

    ReplyDelete
  17. @grOundnUt

    tula...aku syak pun spam je tu... pasal tu aku lbh suka komen2 je skrg...trffc no 2... baca2 lbh best...

    ReplyDelete
  18. @noor afzan

    cewah...buat tak tau pulak tau...hehe

    ReplyDelete
  19. @maCy

    ntahla...ada urlpass...ada urlcut... mcm2 dorang guna..

    ReplyDelete
  20. @nuriz

    tulaa...tapi kdg2 aku letak kejap...klu aku ada on9 lah...

    ReplyDelete
  21. @Chaon Cornerz

    seo?cewah...tanya aku pulak...bukan masa gathering tu otai2 tak ajar ke weh...patut aku tanya ko...hehe

    tula...aku buang je shoutmix aku...klu rajin...aku letak blk...

    ReplyDelete
  22. Urlpass?
    Ape tu..
    Mn ko jmpa bntg tu mario?

    ReplyDelete
  23. apa benda ni??? x pernah alami lagik

    ReplyDelete
  24. @d_tieah

    kat shoutmix aku...mmg menakutkan...ekeke psl tu kejap ada kejap takde shoutmix aku tu...haha

    ReplyDelete
  25. Salam Mario..

    Alamak Kak Nida ni buta IT sikit... tak mampu eden nak nolong.. :)

    ReplyDelete
  26. @Nida

    takpe sis...ekeke dah tau ckit2...

    ReplyDelete
  27. siapa yang datang dengan url pass dan mesej yang sama kat cetbox..memang cikmin tak jejak balik..em sori.. :P

    ReplyDelete
  28. mana aci kan pakai mesin bw.org len penat2 laa jalan berkilo2 meter buat bw.dia picit sebutang je.picit idong kang.kikiki!

    ReplyDelete
  29. yg pakai mesin BW segala ni dah trnyata dorang brblogging utk ape..

    ReplyDelete
  30. mario..mane shoutbox?
    camne nak tahu yg mana bw palsu dgn yg real?

    ReplyDelete
  31. mario.. urlpass tu ape? hahaha tak tahu tak tahu.. huhuhu.. mesin blogwalk tu ape? adoyaii.. jakun nye saye. saye jakun !! urghhh

    ReplyDelete
  32. sama lah wa pong. x picit punya. kalu dorang setakat singgah lepas
    kentut jer baik tak payah singgah.
    Bawak2 ler sembang ngan kenal yg
    empunya blok ya tak.


    ps : i miss you toooo ... keh33

    ReplyDelete
  33. hahha.. aku tak dengar sangat la rio pasal seo tue.. jijan ngan yus paling dengar sekali.. hahahaha.. bila lagi otai nak ajar sy nie.. hahaha..

    ReplyDelete
  34. ahaha aku tetap dgn cara konvensional haha =P

    p/s: jgn takot klik nick aku huuuuuuuu

    ReplyDelete
  35. Woot..Nichkhun 2pm tu keer??hehehe..
    Setuju ngan idea buang shoutbox je(^.^)v

    ReplyDelete

komeng