Our social:

Saturday, October 30, 2010

tak sangkanya aku...

Ah... tak sangkanya aku...macamanalah aku bole minat kumpulan ini... tapi lagu dia ...ok pe...haha ni masa aku sekolah dulu ni... biasala kan...terpengaruh ngan bro bro kita...masa tu budak2 manalah tau nak dengar lagu2 ni kat mana... so.. mana yg bro kita minat tu... tu yang akan kita dengar...aku tau..
korang tak tau pun kump. ni kan...yelah... korangkan dengar shahir af... hehe

36 comments :

  1. sungguh su sangka....ekeke..dh tau dh....

    ReplyDelete
  2. wuhuuu dah mcm ultimate warrior lak aku tgk gaya penyanyi dia masa mula2 td keh3

    ReplyDelete
  3. IM dulu minat a ramlee. lepas tu minat alleycats..

    kumpulan cambi IM tak pernah jumpa...

    ReplyDelete
  4. owh, kump Twisted Sister rupanya... penah dgr lagu Come All Ye Faithful drpd diorg.

    ReplyDelete
  5. zaman itu..stail gini 'biasa' saja..masih belum cukup 'heavy' bagi saya..

    ReplyDelete
  6. x pernah dgr..huhuh..

    p/s - bro,iklan nuff kat tgh2 ni mgganggu nak baca n3 la..

    ReplyDelete
  7. Rupa cam ganas..
    Lpsdgr cam best la plk...
    I like....

    ReplyDelete
  8. skrg ni pown dok folo bro gk ker???

    ReplyDelete
  9. mmg xpnh tau pon...
    Shahir af xminat pon...
    Dato Ct ttp di hati...hehe

    ReplyDelete
  10. rio...
    nuff ggu aku nak tgk la...
    huhu..jgn kata ko pun mcm dorunk gak ek..haha

    ReplyDelete
  11. nanti tenet ok aku datang balik.. putih je aku tengok atas tue.. hahha..

    ReplyDelete
  12. Bila layan video ni teringat wa kat
    kumpulan sofea @ SYJ ... hu33

    ReplyDelete
  13. sungguh xpernah ku sangka..cempedak menjadi nangka..

    ReplyDelete
  14. mario.. video ape neyh?
    hakhakhak.. auwww layan shahril ke ape neyh? hakhakhka geli geli geli

    ReplyDelete
  15. @Miss ...

    adoi...ultimate warrior bilala nak muncul ek...best tu...hehaha

    ReplyDelete
  16. @Insan Marhaen

    hehe...rock tu...tapi alleycats dulu pun top jgk ek...hehe

    ReplyDelete
  17. @Cik SHiNJU

    cubalah dengar...best wooo...

    cuba pakai firefox or chrome...ok je kot...

    ReplyDelete
  18. @Langit Pertama

    tula...nmpk je ganas...tapi lagu bole laa...ekeke

    ReplyDelete
  19. @eiffel

    ooo...tak lagi...dia dah pergi ke jazz... aku still lagi rock...ekeke

    ReplyDelete
  20. @iera

    ceh...mana le best siti skrg ni...hehe

    ReplyDelete
  21. @✿nenek moden✿

    aku minat lagu je...aku lain...aku nmpk baik...haha

    ReplyDelete
  22. @wachak

    hohoho...syj nmpk ganas...tp may tetap the best klu dr perak...hehe

    ReplyDelete

komeng