Our social:

Tuesday, October 12, 2010

search mentari merah di ufuk eropah

sapa2 yang ada tuu...silalah upload cepat2 weh...tak sabar aku nak download...huhuhu

eh...pendek pulak n3 ni...ekeke

11 comments :

  1. cerita ke???
    kuat kau main2 ye...
    hehe

    ReplyDelete
  2. ko nak ke bro? aku leh tolong uploadkan??

    mentari di ufuk timur ke, mentari di ufuk barat?

    aku kompius..

    ReplyDelete
  3. drama ke movie ni????besh ker???

    ReplyDelete
  4. isk2.. u ni suka2 jer tukar tajuk lagu..

    ReplyDelete
  5. Ada bakat la rio nak jadi penulis lirik lagu.. Tajuk mantap tue.. hahha..

    ReplyDelete
  6. @wadud@duad

    silap bro, mentari di ufuk timur ke, mentari di ufuk eropah??

    aku leh jer uploadkan... :D

    ReplyDelete
  7. oit oit korang...selamba nampak... jap lagi aku post citer dia...huh!!

    ReplyDelete

komeng