Our social:

Tuesday, October 5, 2010

pelik: Padlock boleh makan



masa tunggu result SPM dulu aku penah kije kilang papan...biasalah kan...dak kampung cam aku ni...kije kilang jela...nak kije McD ...takut...haha masa tu lepas raya...cam sekarang ni lah...biasa orang buat rumah terbuka...aku ni mana la rajin nak layan rumah terbuka makcik2 ni...ekeke so...ada sorang kakak ni pun bagi cdgnlah masa kitaorg duduk gathering eh together masa rehat tu... weh...jum kita buat
padlock nak? nak buat pe buat kak... beli jela kat kedai hardware..aku cakap...bodohla ko ni Rio...ko tau ke tak .. padlock tu hape... selamba dia bodohkan aku, kakak tu tau...
Saya tau la kak...errr.... aku jadi takut pulak nak ckp...padlock tu bukan kunci mangga ke kak...beli kat kedai hardware le...aku cakap gagap2...

hotak ko...padlock tuuuu...pjg muncung dia nak explain kat aku...kita bawak kuih2 raya ke...mee ke..lps tu kita kongsi la ramai2...ko bawak kuih yg mak ko buat... bole?nnt akak buat mee....

saya tak kisah kak...saya bole bawak...tapi yg tu kita tak panggil padlock...yg tu potluck... wakaka

samalah bodo...kakak tu ckp... ceh...aku jugak yg kena...ekeke

==================================================
dgn org tua jgn melawan...kita jgk yg kena...hahahaha

errr...klu tak pasti sangat nak ckp omputih....ckp melayu dah le...

28 comments :

  1. wakakakaka..potluck ngan padlock nak sama munyiknyer...wakakakaa....

    ReplyDelete
  2. hahah..salah cakap ke? mesti beria2 dia sebut kan?

    ReplyDelete
  3. hahaha....
    boleh bengkak gusi kalau kunyah padlock weh!!..
    adoi...potluck rupenye...

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. aku pikir memang bleh makan padlock tuh, gambar dah smart..:p

    ReplyDelete
  5. aku tgh terbayangkan padlock diperbuat drpd coklat tadi... nyum nyum...

    ReplyDelete
  6. @diana

    bukan bengkak lg...patah seme gigi2 kapak...haha

    ReplyDelete
  7. hahahahahaha..
    rio..cian kau ek kena kata bodoh..hahahaha..lawak tol..
    ko majuk tak pastu?

    ReplyDelete
  8. ahaha klako gak ko ni huhu... x pe lom baligh lg tu hahaha

    ReplyDelete
  9. @✿nenek moden✿

    alahai...nak bt pe majuk ngan makcik2 tu...ekeke sian ada le...

    ReplyDelete
  10. speaking hengelish!! gua tak tau apa tu padlock dgn potluck.

    ReplyDelete
  11. Huhu.. Kalo aku jd ko, dh gelak guling2 kat situ...
    Selamba je akak tu cakap "sama la bodo"...

    Sabor je la...

    ReplyDelete
  12. hahaha siyes gilek. kalu mkn padlock, da bukan orang da tu...

    ReplyDelete
  13. makanan ke padlock tue..baru ku tahu

    ReplyDelete
  14. aku mencuba


    mencuba makan

    kau punye padlck tuh


    hah!



    crunchy..

    ReplyDelete
  15. @Langit Pertama

    tulaa...masa tu aku budak lagi...sorang pulak tuu...haha

    ReplyDelete
  16. @NAJ HEBAT

    uikkk...ekeke kuat gigi ko ni...ekeke

    ReplyDelete
  17. mcm tu aku bodoh la kot sbb baru tau istilah tu hehehe

    ReplyDelete
  18. miss...
    ekeke...aku tak ckp aaa....

    ReplyDelete

komeng