Our social:

Wednesday, October 13, 2010

“Mentari Merah di Ufuk Eropah” di Astro box Office





Synopsis:
Sebuah dokumentari Konsert Kumpulan rock tersohor Malaysia, kumpulan SEARCH yang ditunjangi oleh Amy, Nasir, Yazid, Kid dan Din.

“Mentari Merah di Ufuk Eropah” adalah bingkisan kisah perjalanan atau kembara seni yang lalui oleh SEARCH di Eropah. Jelajah ini merupakan sebuah dokumentari siri konsert SEARCH yang pertama seumpamanya yang telah diadakan di Dublin.


Ketibaan di Dublin, Search membuat persembahan di Button Factory yang terletak di kawasan hiburan Temple Bar di Dublin, Ireland.

Selain itu, Search juga telah menghiburkan peminat tempatan melalui persembahan eksklusif di sebuah restoran eksklusif, The Anglers.



bole tengok kat ABOM Tayangan Hebat
Channel 953

kalau nak melanggan... bole le melanggan :

Sign up online or call Astro Box Office Movies dedicated hotline at
03 7494 5050 (Mondays to Fridays from 9am-6pm) or our general line at
1300 82 3838

puas hati semua????tak pasal2 aku bagi iklan percuma kat sini...weeeee...

15 comments :

  1. oo.. btul2 ade rupanya.. tp xde duit ler nak langgan.. aku tumpang tgk kat umah ko jer ler..

    p/s:

    ReplyDelete
  2. hehehe.. betol lah, relax arr bro.. ekekek...

    eh lau ko nak, aku lueh upload kan.. :-p

    ReplyDelete
  3. @ezany

    ekeke...kalu aku langgan...bole je kalu ko nak tumpang tgk...tapi bayau le ckit...wakaka

    ko nak p/s ape? kui kui kui

    ReplyDelete
  4. @wadud@duad

    kalau ada...upload le wadud...aku nak sgt tgk...

    btw...aku relek je ni...sal tu siap buat n3 psl ni...ekeke

    ReplyDelete
  5. @AyuZ DeathWisH

    takpe takpe,.,,mana tau nnt astro pilih aku sbgai pengiklan dorg ke...kui kui kui

    ReplyDelete
  6. haha...aku ingtkan cerita kew hape rupanya macam tu..
    kah3
    tak pe nti astro htr cek kt kau

    ReplyDelete
  7. azmi...
    aku harap camtu jgk...tgh tunggu cek ni...wakaka

    ReplyDelete
  8. salam bro mario~
    camne nk tgk wey :(
    kat umah aku xde astro.. uwaaa :( ko cetakan yelah kat aku ley x..huhu

    ReplyDelete
  9. gayah oiii...
    aku pun takde...nak tunggu klu2 ada yg nak upload...ekeke

    ReplyDelete
  10. pakcik mario.........
    sejak bila pakcik jadi ejen astro??
    dah tukar keje ek?
    weeeeeee~

    ReplyDelete
  11. gua layan semanis kurma je. tak payah astro. kah kah kah

    ReplyDelete
  12. mario nie macam ..... kasi aircond jer hehehe

    ReplyDelete
  13. dah potong terus astro.adoiiil..kalo nak donlot xreti lak...

    ReplyDelete

komeng