Our social:

Friday, October 15, 2010

kenapa cemburu?

memang pelik dunia sekarang ni...tak bole tengok orang senang... sikit sikit nak cemburu... dengki... perlu ke cemburu? kejap lagi
aku nak pergi jogging dgn kasut baru... kalau ada sapa2 jumpa ada sorang mamat yg engsem sedang jogging dengan kasut baru... janganlah nak bentes dia.... weeeee....

btw...aku jog kat hutan rekreasi melaka.... best wooo jogging kat ctu..... redup...bau hutan mmg best...segar je...



lbh kurang camnila kasut aku tu...haha



======================================================

aku dah kurang bw...dah malaslah...skrg ni blog aku dah jadi blog untuk aku syok2 sendiri jer... tapi aku pergi jgk le blog korang...klu ada n3 baru aku komen le...klu takde... aku tgk jela eh bagi trffc,,,huhu

sorry yek semua... nanti bila mood rajin aku datang... aku akan bw cam dulu2...

36 comments :

  1. tak paham aku naper mereka nk cemburu...disusuli pula dgn dendam...

    pabila hati sudah hitam...

    ReplyDelete
  2. nak g jogging xajak...haha....npe ko ad kt mlk lak?konpius jap

    ReplyDelete
  3. asyik jog ja..
    try lah jungle trecking..
    pasti best !

    ReplyDelete
  4. tapi aku lg truk dr kau...malas nk update blog n hampir2 mls nak on9..ni pun nasib je ni terkomen kat sini..hehehe:P (sbb rindu kt blog ni..)

    ReplyDelete
  5. ye ke nie rio asek jogging je.. hahha.. kasut baru saiz brape..? pinjam boleh kan? hahhahahahaha..

    ReplyDelete
  6. yeah..selamat mnghirup bau hutan...pastu hiruplah kuah asam pedas melaka lak...mesti besttt

    ReplyDelete
  7. rio..ko jogging sebab ko sedar perut ko semakin buncit ek????
    alhamdulillah..sedar jugak akhirnyee..hehe

    -nekmo-

    ReplyDelete
  8. rio..ko jogging sebab ko sedar perut ko semakin buncit ek????
    alhamdulillah..sedar jugak akhirnyee..hehe

    -nekmo-

    ReplyDelete
  9. rio..ko jogging sebab ko sedar perut ko semakin buncit ek????
    alhamdulillah..sedar jugak akhirnyee..hehe

    -nekmo-

    ReplyDelete
  10. uiii...bOncit tak bOncit jOgging adalah amalan menjaga kesihatan...
    Ayuh riO!kita jOgging!!^^v

    ReplyDelete
  11. salam mario..
    uwaaaaaaaaaaaa :( aku pon cemburu gak!!! aku kaki joging nk kasot camtu.. ko belikan ya..hakhak

    ReplyDelete
  12. kau mesti jogging kat taman botanikal kan??
    dekat je ngn kolej aku tu..heh3

    ReplyDelete
  13. daripada beli ubat kurus kempis perut baik beli kasut jogging kan mario?hahaha

    ReplyDelete
  14. senang je , sbb cmburu tu fitrah
    cmburu tu mmg manusia ada
    muehehehehe

    bgos jogging ptang2. konfim kurus
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  15. ade org mmg kuat kedengki la..x bole tgk org lebih dr dia..busuk ati ler tu huhu

    ReplyDelete
  16. owh hutan rekreasi ye...ok...dah tahu dah..lalala...

    ReplyDelete
  17. @eiffel

    tulaaa...yg lbh pelik...dorg ni...klu dendam...simpan sampai tua wooo...

    ReplyDelete
  18. @De'din

    ooo...jungle treking mmg best tp skrg dah tua dah malas le...ekeke

    ReplyDelete
  19. @~ ReD ~

    aa aa...aku tgk ko lg teruk sejak ada dot com ni...ekeke
    btw...thanks sudi singgh blog aku...

    ReplyDelete
  20. @Chaon Cornerz

    errrr...baru nak start blk le...ekeke kasut size 10...ekeke

    ReplyDelete
  21. @Cik Jari

    perghhh...asam pedas mg terbaik...huhu

    ReplyDelete
  22. @Anonymous

    mana de bun laaaa....tu saje nak maintain stamina ...huhhu

    ReplyDelete
  23. @nekmo

    mana de bun laaaa....tu saje nak maintain stamina ...huhhu

    ReplyDelete
  24. @nekmo

    saje balas pun 3 x sebab nak nampak byk komen aku ni...wakaka ahak ahak

    ReplyDelete
  25. @grOundnUt

    ahak ahak...demi kesihatan...errr aku tak buncit ler...haha

    ReplyDelete
  26. @NiNa'

    jom jom...bole tgk lampu jalan...errr...ooo dlm hutan takde lampu jalan...haha

    ReplyDelete
  27. @Gayahspears

    perghhh...pakai le duit nuff ko...ekeke

    ReplyDelete
  28. @Azmi

    aaa aaaa... dekat ngan tmpt ko...tapi ko takde pun...haha

    ReplyDelete
  29. @Kech Hidayah

    betul tu...tp perut aku mmg kempis ler...kekeke

    ReplyDelete
  30. @ツhʋƨиα ツ

    cemburu bertempat tu kdg2 bagus jgk...ni siap dengki...mmg tak bagus...

    errr...ni mmg kurus jela...haha

    ReplyDelete
  31. @Miss ...

    tulaaa...tp ada tu..siap tuduh org lain yg dengki tu...dia mcm baik...ekeke

    ReplyDelete
  32. @Nur Hawa Mohd Zin

    ok...dah tau tu bagus le...ekeke org melaka klu tak tau...mmm...

    ReplyDelete
  33. hehehe... malas jugak maen2 blog skang.. da buang chatbox sbb malas reply org bw.. hahahaa

    ReplyDelete

komeng