Our social:

Tuesday, October 12, 2010

Kalo rindu?


Bila rindu ku sebut namamu..itu lagu lama...itu rindukan sang kekasih...tapi kalo rindu ni tak semestinya rindu kat kekasih je kan...ada yang rindu kat rumah... orang rumah... seisi rumah...dan pelbagai rindu lagi...kalau rindu ,
apa yg selalunya korang buat selain dari sebut nama mu...?

ada yg kata...kalo rindu...dia menangis...ada yg rindu terus jadi pemarah...pantang orang sebelah terlanggar siku...terus nak gaduh...

ada yang rindu...cium cium baju tak basuh org yg dirindu...mostly...ni petua org2 tua lah...untuk anak2 yg rindukan mak bapak yang pergi kursus contohnya...

ada yang just tengok gambar...video 3gp yg dirakam...uikkk...keh3

ada yang koling2...tapi kalo tak dpt koling?

tulis banyak2 pun tak guna...hanya satu nak tanya....

kalo rindu?

ini adalah soalan dari vio yg katanya dari yus... huhu

====================================================================

out...tido

40 comments :

  1. rindu gile dekat sorang kawan ni...

    dlm ramai2 kawan...paling rindukan dia............

    waaaaaaaaaaaaa... nak lepak2 lagi sambil tgk lampu jalan dengan eila...
    .........

    kalau jalan2 malam, mesti ingat dia.~~

    ReplyDelete
  2. rindu kat adik2 tersayang.kalo rindu,salunya koling2 la...

    ReplyDelete
  3. kalau erma rindu.. erma akan kacau orang tu smpai die tau yang erma rindu kat die. hahaha~ erma memang nakal..

    ReplyDelete
  4. ermm. diam lah! aku tgh putus cinta nih. rindu.... rindu serindu- rindu nya~~~~

    ReplyDelete
  5. mario tengah merindui seseorang ke?^^'

    ReplyDelete
  6. gua rindu bakal laki gua, amacam? har har har

    ReplyDelete
  7. kalau rindu usha blog dia sampai lebam...refresh berjuta2 kali...komen lagi semua entri....klik itu ini....hehehe....rindu la!!!

    ReplyDelete
  8. Aku rindu kat baju gaun merah tu...

    ReplyDelete
  9. cik moon rindukan seseorg gak nie.. huhu..

    ReplyDelete
  10. hehehe.. kalau rindu makan la ape2 yang ada.. :D
    lau wadud.. mals pikir la bro.. kang lagi terok lak..:p

    ReplyDelete
  11. kalau rindu, misskol die banyak2 kali.. sampai die kol kite balik :P

    ReplyDelete
  12. mario rinduuuuu...rinduuu...serinduuuu.. rinduuunyaaaaaa.. namun engkau tak mengertiiiiiiii..(sambil nyanyi lagu spoon hehehe)

    ReplyDelete
  13. saye rindu mak saye.. abah saye.. adik beradek saye.. rindu family. umah.. wuhuu.. homesick.. huhu..

    eh, tibe2 emo kat sini. hehe.

    ReplyDelete
  14. anak saye selalu rindu ayah dia..
    padahal ayah pi kerja je..
    4 jam sekali ayah dia balik minum kopi..
    tu pun rindu lagi..
    pening kepala..!!

    ReplyDelete
  15. Bila rindu..
    Haha..
    [Tetiba ingt iklan aliff myk msk tu..]

    ReplyDelete
  16. Aku rindukan diri aku yg sebenar...

    ReplyDelete
  17. kalo rindu2 tido je..tak pun hantuk kepala kt dinding biar ilang ingatan wakakaka

    ReplyDelete
  18. @NiNa'

    uik uik...tgk lampu jalan???ekeke bagus betul korang ni tau...

    ReplyDelete
  19. @Cik Jari

    hehe...siannye...tula...nnt dah ada bf mesti dah tak ingat nak koling2 dorg...hehe

    ReplyDelete
  20. @MsFazlillah

    tula...org nakal mmg senang akan dirindui...huhu

    ReplyDelete
  21. @GaDis CoMeL

    tu mmg sepatutnya mel...jgn ko rindu org len pulak... har har har

    ReplyDelete
  22. @Kech Hidayah
    dasyat budak ni...bercinta ngan blogger...ekeke

    ReplyDelete
  23. @Jo Qusary

    mula2 aku tak faham...pastu bila baca blog ko...oooo...baru faham... so...kalo rindu...bt pe?tengok je...?

    ReplyDelete
  24. @wadud@duad

    ekeke...gumuk le nanti wadud oiii...ekeke

    ReplyDelete
  25. @LadyBird

    jimat le kredit ko camtu ek...ekeke

    ReplyDelete
  26. @AngahSayang2314

    uik uik...ekeke...nyanyi mcm senang hati tuu...

    ReplyDelete
  27. @soffea

    ye ye...kalo rindu mmg emosi agak tak stabil...ekeke

    ReplyDelete
  28. @diana

    ooo...mungkin bole ikut petua org2 tua tu...suruh dia bau baju ayah dia...hehe

    ReplyDelete
  29. @d_tieah

    ceh...ingat dia buat pe weh...ekeke

    ReplyDelete
  30. @Langit Pertama

    dlm bahasa ni...so...kalo rindu? bt pe...?

    ReplyDelete
  31. @Miss ...

    bole ke tido miss ooiiii....cam tak nyenyak je nanti...huhu

    ReplyDelete
  32. @Chaon Cornerz

    ehem ehem...aku tak masuk campor...wakaka

    ReplyDelete
  33. @Mario hahaha.mario ko cakap laki baik dan kacak dah kurang sebab diorang dah jadi blogger.nak la cari blogger buat laki.boleh kan?so aku dah prepare kalau rindu nak buat ape..hahahha.

    ReplyDelete
  34. kech...
    hhaha...betul tu...ekeke

    ReplyDelete

komeng