Our social:

Friday, October 8, 2010

bestnya kalau ada assignment berlambak lambak

bestnya kalau hari2 ada idea nak update blog...puas dah aku melilau lilau satu dunia cari idea tapi hampa... dah baca dah tips otai2 camana nak cari idea tapi hampeh...mcm tipu je tips dorang bagi tu,,,wakaka

dah bukak paper online dah...tapi macam takde citer best...lagipun makin lama makin bosan pulak aku ngan paper2 tu...takan nak citer pasal cerai berai artis pulak...

wrestling malam tadi pun mcm tak best pulak...the rock ngan shawn michael takde...dah hambar dah aku tgk wrestling... in facts...dah lama aku tak tengok...

sukan komenwel pulak mcm tak best pulak...

politik...ehem ehem...makin lama makin bosan...haha

kalau aku ada assignment nak buat...kan best...ekeke

54 comments :

  1. law da kne wat asgment bosan pulak...pk nak online jer..hahah

    ReplyDelete
  2. hahah.. naseb bek skrg nih aku xde asgment~dulu2````
    on9 sampai lebam bijik mata tapi asgment tak siap2 kan??? tu mase zaman aku muda2 dulu~wakakakakantoi

    ReplyDelete
  3. undertaker pun dah tak de ke?? lama aku x follow wrestling hailahh

    ReplyDelete
  4. amboi..mai tologng buat esement utk aku ni

    ReplyDelete
  5. uishh...kite byk assignment..x menang tgn da ni..nk tolong ke..hee

    ReplyDelete
  6. apa kata g blog aku. join jd penulis. leh dpt seringgit. nti tajuk assignment aku yg bagi..hehehe

    ReplyDelete
  7. huhu.. ko nak asingment ekh? heee... aku banyak gilar.. lau nak leh je..:p

    ReplyDelete
  8. bleh plak cenggitu... aku sgt bahagia bile x de assignment miahahha

    ReplyDelete
  9. means assigment dari nuffnang kn.. tue masyuk.. hahaha

    ReplyDelete
  10. tak sanggup gua nak buat esaiment bagai!! boleh menanah otak gua. hahaha..

    ReplyDelete
  11. ikk biasanya org nak elak assignment tapi pelik lak ngak mario nie..isk..isk...iskk

    ReplyDelete
  12. @Gayahspears
    aku zaman muda2 pun tak penah buat esaimen sbb beljar tak tinggi pun...wakakakantoi...

    ReplyDelete
  13. @Miss ...

    ntahle...aku pun dah lama tak folo...ekeke

    ReplyDelete
  14. @mahira oya

    bole je...tolong gelak bole le...wakaka

    ReplyDelete
  15. @Razis

    ekeke jis...aku ni tak pandai tulis le bro...lari tajuk nanti,,,wakaka

    ReplyDelete
  16. @MissXYZ a.k.a Abaikan

    maklumlah...asik tgk dorg2 ni citr nak buat asaimen la...jeles gak aku tgk n3 dorg...wakaka

    ReplyDelete
  17. @Lizzie Yasmin

    ingat nak buat jgk esaimen dr nuff tp malas pulak...ekeke

    ReplyDelete
  18. @GaDis CoMeL

    gua saje nak perli dorg je...bila byk esaimen je pastu ada je idea nak update blog...ekeke

    ReplyDelete
  19. @AngahSayang2314

    sebab sbnrnya tak tau esaimen tu hape...ekeke

    ReplyDelete
  20. yang penting kamu update blog..ada gak bahan aku nak baca

    ReplyDelete
  21. sy ada bnyak assignment..
    apa kata tlong sy buat..hehe ;))

    ReplyDelete
  22. mario ni kan senang je
    dia cakap je lebih tapi hampeh
    tak boleh angkat die punya ayat wakakaka :P

    eh pekata wat bisnes
    wakakaka

    ReplyDelete
  23. mario!!! ko jgn nak gegeh ek...mcm la ko xpernah wat assgmnt..jgn nak tpu..ko dulu bljar kat *** kan???syok ek nk wat assgmnt??meh cni aku bg ko..hehehe...

    -nekmo-

    ReplyDelete
  24. Nak assignment? Meh sini aku kasi ko kerja2 paperwork dgn bersyarah kat universiti neh... aku lama teringin nak cuti lalala~

    ReplyDelete
  25. boleh lah tlng gua buat assignment !
    assignment gua melamnak2 lambak lgi nih !
    tension wooo

    ReplyDelete
  26. Haha...org yg de asignmnt klu blh rse mls je nk wat. Dia plk gtl2 t'ingin nk wat...hehe. Asgnment Iera byk nie... klu rjn sgt meh ar tlg wat...huhu

    ReplyDelete
  27. Haha...org yg de asignmnt klu blh rse mls je nk wat. Dia plk gtl2 t'ingin nk wat...hehe. Asgnment Iera byk nie... klu rjn sgt meh ar tlg wat...huhu

    ReplyDelete
  28. sabar rio.. macam bosan je ko nie.. hahha.. sukan komanwel kan ade.. hapdate la pasal tue.. ekeke..

    ReplyDelete
  29. nak lagi best tutup laptop ,tutup mata, tido..:)

    ReplyDelete
  30. hari2 nak update.. tapi tak dan pulak..cmna nih.. adoii..

    ReplyDelete
  31. assignment : review blog noorafzan.
    wakaka!

    ReplyDelete
  32. assigmentlah bende yg paling x suke.. tp mujur lady xde assigment time blajar dulu.. :P

    ReplyDelete
  33. @Cik Jari

    apa yg best...? anyway... thanks,,,ekeke

    ReplyDelete
  34. @ツhʋƨиα ツ

    uik uik...cdgn yg baik...mmg nak buat tapi belum masanya lagi...

    bagus betul cdgn dak tecik ni...hee

    ReplyDelete
  35. @Anonymous

    meh meh...tak sabar ni nak buat...ekeke

    ReplyDelete
  36. @Jo Qusary

    ok...ko g bercuti...biar aku buat seme2 tu..haha

    ReplyDelete
  37. @De'din

    meh la bg ckit kat gua...gua tgh free ni...ekeke

    ReplyDelete
  38. @.

    uik uik...cdgn yg sgt baik ni...ekeke

    ReplyDelete
  39. @noor afzan

    uik...nak review ni mmg lemah ckit...nnt puji2 melambung mcm tak logik pulak...haha

    ReplyDelete
  40. subjek pengurusan operasi, kewangan korporat, etika & tanggungjawab perniagaan, makroekonomi, n pengurusan antarabangsa...

    Amek ar buat...dh xmenang tangan nak buat nie...hehe

    ReplyDelete
  41. @iera

    uik uik...subjek kejadian hujan takde ke...ekeke

    ReplyDelete

komeng