Our social:

Thursday, September 9, 2010

Ucapan Maaf Zahir Dan Batin ...

Selamat HariRaya aku ucapkan pada semua kawan2 yer...walau tak pernah berjumpa...tak semestinya tak de dosa kan...kadang2 bila spam chatbox orang...spam komen n3 orang...tak perasan kita dah melukakan hati owner blog or org2 lain yang membaca komen ntah hape2 aku tu...kadang2 tulis n3 yang ngarut2...secara tak sengaja...ada yang terasa...
kecik hati..aku betul2 mintak maaf dan harap dapat dimaafkan atas perkara2 yang tak disengajakan tu...

sebenarnya mula2 aku rancang nak upload youtube aku buat silat pengantin...pastu last sekali... mohon maaf tapi anak aku kata... errr...ayah bersilat ke buat lawak tu...terus aku kensel...aku buat jela n3 ni yer...sama je kan...

btw...aku keje time raya nanti...demi agama bangsa dan negara,,,
raya kat tempat keje...ngan raya kat obersi kira sama jela kan...huhu ni untuk student kita kat obersi...sama je ...mana2 raya pun sama...jgn sedih2,,,ke ada yg suka...or tak rasa hape2 sebab tgh pekse?
berd...salam lebaran bro...maaf zahir batin...

apa2 pun perasaan anda...walau kat mana korang berada... abang Mario memohon maaf zahir dan batin...semoga aidilfitri ni...semuanya ceria...

11 comments :

  1. selaamat hari raya jugak utk kau..
    terima kasih la..sudi selalu singgah blog aku..
    maaf jugak kalau ada salah dan silap

    ReplyDelete
  2. Selamat HAri Raya, Rio...
    Aku pun nk mintak maaf kalo ada salah cakap ke, terkasar bahasa ke, ape2 je la... HArap ko maafkan insan yg lemah ini...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya jugak untuk bro rio :)

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri jugak..minta ampun!

    ReplyDelete
  5. salam aidifitri.. nak duit raya plizz.. :'(

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Mario..
    Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  7. pacik,
    saya minta maaf kalo ada salah silap.
    hehe
    slamat hari raya.
    :)

    ReplyDelete
  8. Salam Mario
    selamat hari raya
    maaf zahir batin ekekee

    ReplyDelete
  9. salam mario..slamat hari raya..maaf zahir batin..mana2 raya same je..sabo je la..hehe

    ReplyDelete
  10. salam...
    di hari raya...aku igt nak buat azam baru..hehe..aku dah takmo pgl mario..aku igt nak panggil pakcik..hehe..ok tak??hehehe
    maaf ye rio..andai tersalah kata...hehe

    ReplyDelete

komeng