Our social:

Thursday, September 30, 2010

tukang tidur ....




sebelum ni awak keje apa?tukang tido encik...jawab X tanpa ragu ragu...camana keje awak tu? ooo...susah cik...saya datang keje, punch...pastu masuk keje je kena terus ke bilik supervisor...dengar taklimat pastu terus bukak...
satu kotak ni...amik no katil pastu terus kena pergi buat keje...tido...

senang banyak le keje awak?datang2 keje terus tido...

eh encik ni...dah keje saya memang camtu...tapi...susah le...ada sekali tu...sebelum tido...saya borak2 ngan member katil sebelah...pastu kena tangkap ngan supervisor terus kena warning letter...saya mmg dendamlah ngan sv saya tu...kalau jumpa kat luar...siaplah...

uikkk...garangnya awak ni...?

takdelah...dah dia curah air ke daun keladi...eh...curah pasir kat piuk nasi saya...saya dendamlah...

satu katil...sorang ke?

dependla cik...kalau single atau super single...sorang...queen ngan king...kena berdua...

ooo...campur campur ke atau...

dulu2...campur2 je cik...ikut no katil...sejak ada kes...terus pihak HR...asing2kan...

laaa...kes apa?

kes apa lg cik...takan tak faham.....kuang ajau betul dorang tu...tapi kes ni tak kuar paper cik... HR tak bagi...sejak tu...bukan katil je asing2...bilik pun dah ada partition...

camni lah cik X...kat sini keje semua kena berdiri...

takpe cik...saya sambil berdiri pun bole tido...

=====================================================

memang best kan kalau datang keje bole tido...haha

17 comments :

  1. hahahha.mesti keje mario neh keje tidooo je..eh bace entri neh buat aku nak tido kat opis je la..

    ReplyDelete
  2. nie mesti ofis or kilang hasilkan taik mata dan air liur basi hahahaha

    ReplyDelete
  3. nie mesti ofis or kilang hasilkan taik mata dan air liur basi hahahaha

    ReplyDelete
  4. nie mesti ofis or kilang hasilkan taik mata dan air liur basi hahahaha

    ReplyDelete
  5. ok nt ak apply keje tukang tdo ni...wish me luck...haha

    ReplyDelete
  6. keje kat rumah la boleh tidu je..

    ReplyDelete
  7. Sape la nk menggaji orang tido...
    Huhu...

    ReplyDelete
  8. bestnye kalu keje tido.. pasti lady dpt keje byk.. hihi.. sb plg byk tdo..

    ReplyDelete
  9. best giler berdiri pun boleh tido..wakakkak...

    ReplyDelete
  10. kalo keje kuli je, tak boleh la buat camni

    ReplyDelete
  11. kepala otak aku fikir 1 kerja je bila baca post neh

    ReplyDelete
  12. kalo dpt keje gtu konfirm xnk resign!

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya maaf zahir batin abg mario;)

    kim salam kakak yer...

    ReplyDelete

komeng