Our social:

Friday, September 3, 2010

termenung ada style



pic credit to sweet ladybird
thanks lady...lawa tempat tu...ada tak yg kosong...takde org...hehe sorrry ...demand lebih...ekeke


Agak agak korang kat mana yang dikatakan termenung ada style...kalau tanya aku mestilah kat pangkin tepi sawah bawah pokok kelapa rendang....perghhh...ada radio pakai bateri pastu ada gitar kapok kat sebelah...lepas tu...
ada burung burung berkicauan...

korang camana?

tapikan...jangan lah korang sergah orang yg sedang termenung..nanti lari semua idea idea yang sedang dirancangkan...jangan asik fikir -ve je org yg termenung... tak semestinya dorang asik ingat yg jauh dimata dekat dihati tu...mungkin idea idea hebat bole lahir kalau korang tak kacau tadi...terbantut tau kalau kena sergah...hoh!!!

===============================================

ni raya dah dekat...ramai ipar duai nak balik kg...mmg seronok berkumpul ramai2 tapi... masalh bila nak kebilik termenung kan...lebih2 lagi klu kat dapor...ramai org duk kumpul2...gelak2...camana nak termenung ?mmg kena tahan la kan...

camana kalau nak termenung kena pegi luar...kena pulak bawak air sebaldi...ooiii... nak p mana bawak air sebaldi tuu? nak siram pokok...siram pemendenya tgh2 malam ni... errr...pokok kembang tgh malam la ooii...g tido la ko...sibuk!!

jgnlah buat alasan pulak taknak balik kampung semata2 masalh termenung ni eh...hehe

selamat bercuti...

16 comments :

  1. termenung paling style kat pondok tepi rumah sepupu gua, tepi bendang, bantal busuk, angin sepoi2 bahasa,perghhh

    ReplyDelete
  2. menung lam jamban pun okey gak.xde org kaco.nghehehee!

    ReplyDelete
  3. hahahhaa....


    selmat bercuti..mmg best duk ats pangkin kat tepi sawah,bawah pokok kelapa..lau takjumpe pokok kelapa,pokok mangga pon jadi ah....angin sepoi2 bahasa...perghhh..bestnye suasana bendang...kulihat hijauuu je

    ReplyDelete
  4. antar alamat kat link nie

    http://izyanty.blogspot.com/2010/09/senarai-peserta-contest-merdeka.html

    ReplyDelete
  5. termenung plg style.. bila termenung depan dinding... sbb dah x taw nak buat ape da... haha

    ReplyDelete
  6. termenung paling style adalah mengadap dpn lappy tgk baca mario tak tahu ape nak comment.. hahahaa

    ReplyDelete
  7. @GaDis CoMeL
    ceh...bantal busuk buat pe weh...ekeke

    ReplyDelete
  8. @aNiS tHe BumbleBee

    manalah bestnya...ekeke kena tahan nafas je...wakaka

    ReplyDelete
  9. @Cik Jari

    perghhh....masa tu pulak ada mangga...lepas makan...termenung...pergh...mmg style le...

    ReplyDelete
  10. @NiNa'

    bahaya tu...nnt jgn hantuk2 kepala kat dinding pulak...haha

    ReplyDelete
  11. @Lizzie Yasmin

    ok...yang ni mmg paling style ni...ekeke

    ReplyDelete
  12. tepi laut atas batu kaki kasi rendam sikit dlm air tu..tp jgn sampai jatuh lagi2 yg tak tau berenang hehe x perlu radio sbb alunan ombak dan desiran dia dah cukup indah haha

    ReplyDelete
  13. miss...
    perghhh...style jgk tu...lps tu...kebetulan kat ctu ada buaya pulak ek...bole main lompat2 ngan buaya tu...perghhh...stylo...hehe

    ReplyDelete
  14. ok bgi usna , trmenung ada style

    kat depan umah ! ahahah
    lepas subuh gelap2 tggu sunrise kat situ
    pstu ada burung2 terbang cari mkanan
    kucing2 teroka rumah jiran
    denga lagu..
    udara pun fresh je lpas subuh. sejukkk~

    waa syok syok..

    ReplyDelete
  15. husna...
    tak takut ke pagi2 subuh tu kat luar rumah sorang2...perghhh...siap intai kucing teroka rumah jiran...memang style...lps ni amik gambar publish kat blog eh...

    ReplyDelete

komeng