Our social:

Wednesday, September 15, 2010

23 comments :

  1. pacik rio,
    try lah mnta jadi ckgu kat skola tuh.
    :)

    ReplyDelete
  2. pening juge den memikrkan nya...
    kadang2 mcm pelik2 jer..

    ReplyDelete
  3. bagi lady, mcm x patut dibuat sekolah mcm ni.. seolah2 kita menggalakkan jer mereka mengandung luar nikah.
    nak bagi perlindungan bagus, tp bukan dengan cara mengadakan sekolah.. mungkin ada cara yang lebih baik dan berkesan.. atau gantikan nama sekolah ni dengan nama yang lebih baik dan sesuai utnuk wanita mengandung luar nikah.

    ReplyDelete
  4. entah la rio...xthu nak cakap apa..tunggu dan lihat

    ReplyDelete
  5. erk..setiap sesuatu tuh ad pro n kontranya...mudah-mudahan terbela nasib baby yg bakal lahir...

    ReplyDelete
  6. erkkk...

    dari arituh dengar nk bukak skulah nh..akhirnye da bukak pown..hurmmm...ader ke yg nk g?mak yah dorg bg ke?bukan lagi malu ke kalau ader skulah cmnh..ntah la....

    ReplyDelete
  7. ak xsokong btol la nak wat skola ni...kang dorg mesti wat sesame dorg plak...bengang btol la...adoii

    ReplyDelete
  8. Okay gak skolah tu. At least bebudak bodoh yg mengandung ni ada tmpat nk lari, dari bunuh baby dorang.

    Diharap sgt cikgu2 skolah tu terdiri dpd ustaz dan ustazah yg berwibawa. Yg mampu bawa dorang kpd kebenaran. Jgn smai bebudak ni igt ni skolah sbg tiket utk buat dosa...

    Nk tau gak ape syllabus kt sana...

    ReplyDelete
  9. gua nak apply jadi cikgu kat situ. layak tak?

    ReplyDelete
  10. mmg tak tahu nak komen apa...ada pro ngan contra nye....entahlah..isu2 remaja menjadi2

    ReplyDelete
  11. @cik elina

    mana bole la...tu semua under jabatan agama islam melaka...ekeke

    ReplyDelete
  12. @LiFe KaMi

    tula...kadang2 rasa mcm malas nak fikir sebab takut...ntah apa yg aku takut pun tak tau...haha

    ReplyDelete
  13. @Azmi

    tula...tunggu dan lihat tapi kan...dia punya budget...perghhh...banyaknya...

    ReplyDelete
  14. @Miss Shizu

    kena tunggu dan lihat camana...skrg belum ada lagi...

    ReplyDelete
  15. @BezBuddy
    itu aku tak berani nak komen...errr...ntahla bez...

    ReplyDelete
  16. @Langit Pertama

    bukan sebelum ni dah ada tempat tuk budak2 camni ke...ntahla...aku pun pening gak ni...
    silibes dorang...?ntahlah...ikut cam kat sekolah2 biasa je kan...

    ReplyDelete
  17. @GaDis CoMeL

    sila bagi resume kat datuk km melaka...haha

    ReplyDelete
  18. @Nur Hawa Mohd Zin

    tula...macam2 dah berlaku pd remaja2 kita...

    ReplyDelete
  19. @sweet-ladybird

    tula...ada kata mcm menggalakkan...ada kata semoga baby2 tu terselamat...pening2...

    ReplyDelete
  20. mungkin ada kebaikan juga kalau bagi perempuan yang mengandung bawah umur..macam kes kene rogol..nasib dorang terbela...at least tak de la dorang nak buang bayi merata...kita tunggu dan lihat je la.ttak leh nak cakap banyak²...

    ReplyDelete
  21. @grOundnUt

    yela bro...psl tu aku nak tgk dulu camana...

    ReplyDelete
  22. Ramai antara kita mahu komen macam-macam tapi biarlah kita tunggu dan lihat apa implikasinya terhadap pembukaan sekolah tersebut.

    ReplyDelete

komeng