Our social:

Wednesday, September 15, 2010

rasa nak bagi pelempang

ishhh...geram sangat ni...rasa nak bagi pelempang...penerajang je ni...kenapa? ... kenapa,,,,
kenapa lappy aku ni tekan sekali...kena tungu 5 saat baru nak gerak...sangkut-sangkut...kdg2 tunggu lama2...terus cannot connect...hotak dia la cannot connect...

22 comments :

  1. mintak ganti baru kot... duit kt naffnang da banyak..

    ReplyDelete
  2. cash out lahhh.. pergi beli yang baru.. apadaaa

    ReplyDelete
  3. Amboi, marahnya...
    Relax2..
    Lappy dh nyanyuk kot...
    Kene cari pengganti la jawabnya...
    Tak pun pi servis...

    Lappy aku pun dh start nk ikot jejak langkah lappy ko..

    ReplyDelete
  4. tu la wei..aku suh guna yg intel core i3/i5/i7 xmau..
    kah...

    ReplyDelete
  5. beli jela bru...duit raya kn ade...hehe...xpun format :D

    ReplyDelete
  6. beli baru , yang itu bagi iiiii..hehe

    ReplyDelete
  7. hakhakhak...nak jugak tengok camne mario lempang lappy... :P


    p/s selamat hari raya rio...

    ReplyDelete
  8. @GaDis CoMeL

    klu aku cash out pun nak beli keybord wireless pun tak lepas...haha

    ReplyDelete
  9. @Azmi

    apa ko ckp ni weh...aku bukannya tau...haha pentium 4 aku tau le...haha

    ReplyDelete
  10. @BezBuddy

    duit raya bagi kat org jela...haha ingat mcm dia agaknya asik nak kutip duit raya...ekeke

    err...format tu slh 1 option jgk tu...

    ReplyDelete
  11. @cikmin

    nnt aku upload kat youtube...ekeke

    ps...slmt hariraya gak

    ReplyDelete
  12. mgkin virus kot.
    cuba limitkan penggunaan hard drive.
    then delete2 file xpenting. huhu

    ReplyDelete
  13. adakah lama tak defrag? eh tak2 :D

    ReplyDelete
  14. macy...
    dah defrag minggu lepas...nanti nak buat lg

    ReplyDelete
  15. miss...

    ntahla...pakai antivirus beli punya pun jadi gak camni...bosan aku...lps ni mmg aku pakai free punya je...haha

    errr...cek ok je...takde virus...ntahlaa...

    ReplyDelete

komeng