Our social:

Friday, September 17, 2010

Pendapatan lumayan dengan Nuffnang

Aku baru baca cerita ni...wow...hebat...patutlah semua rebut rebut ek...bukan senang nak buat rupanya...makan tahun jgk tapi ada gak yang dah berjaya dalam masa sethn dua...tapi kenapa aku tak kenal ek..ooo..sebab aku tak rajin nak jalan2 ...haha kalau ada yang belum baca...sila baca disini

22 comments :

  1. tq nufnang sbb jana duit poket sy...hehe...tiap2 bulan rm50 ckupla kot...haha

    ReplyDelete
  2. jap lagi blog pangkin lak naik lalala

    ReplyDelete
  3. salam bro..
    samat hari lebaran.. :)

    time kasih atas info.. heee

    ReplyDelete
  4. eleh. diam2 ubi berisi. ingat janji kita. dah kaya belanja aku.

    ReplyDelete
  5. lu orang merasa gak cash out. gua nih, tak merasa lagi.

    hishhh...

    ReplyDelete
  6. ko pun mesti masyuk gak kan.. ngeh.. duit raya plizz..

    ReplyDelete
  7. erm..ye la..brape je aku dpt..
    *tak reti bersyukur

    ReplyDelete
  8. i won't have such opportunity anymore. =(

    selamat hari raya anyway. maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  9. @BezBuddy

    banyak tuuu...aku nak dapat sebulan 10hinggit pun payah.,..hehe

    ReplyDelete
  10. @Miss ...
    tak mungkin naik le miss...sbb aku sbnrnya dah malas...

    ReplyDelete
  11. @Berd

    haha berd...setakat nak banje ko... tak payah tunggu duit nuff pun weh...bape byk ko bole makan?

    ReplyDelete
  12. @GaDis CoMeL

    mcm tak caya je ko belum cash out...hehe

    ReplyDelete
  13. @ezany-kun

    masyuk mendenya kun...ciput je...skrg aku suka2 je ni...tak rajin daa...

    ReplyDelete
  14. @Azmi

    blogger top mcm ko takan ckit mie...huhu

    ReplyDelete
  15. @ayin~weeweet

    tak lama lagi...bole la tu...blog dah ok...kena rajin promote je kot...

    ReplyDelete
  16. @PiNk

    uikkk...takpe...u akan kaya jgk nanti...tak perlu pun nuff ni...

    selamat hariraya jgk...maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  17. ala rio nape malas? ko buat la cete mcm dedolu tu..cete yg ko nk p cium lampu isyarat ekeke..lawak2 hehe

    ReplyDelete
  18. miss...

    haha...tu yg plg kelakar ke weh...hehe aku ingat citer lain...

    ReplyDelete
  19. sumpah la gua tak pernah cash out lagi. amount skrg ni pun tak smpai 50. haha.

    jujur ar gua bgtau kat lu nih. haha.

    ReplyDelete
  20. GaDis CoMeL
    yela yela...aku pecaya..tak lama lg dpt la tu...sabau je k...

    ReplyDelete

komeng