Our social:

Tuesday, September 28, 2010

Obsesi kopi

Isteri Baharudin, Maimon Mijan, 56, selaku pengurus DinKopi Sdn. Bhd. memberitahu, suaminya paling gemar minum kopi ketika cuaca sejuk terutamanya pada waktu pagi dan malam.

Menurutnya, jika suaminya tidak minum secawan kopi sebelum bekerja, dia akan berasa lemah dan tidak bersemangat.petikan dari rencana ni

memang ada orang yg dah sampai ketahap gila eh ketagih kopi ni ek...aku sebenarnya pelik gak...sedap sgt ke weh kopi ni...aku kadang2 minum gak tapi takdele sampai ketagih...aku ketagih air suam je...jarang kita dengar org ketagih minuman selain dari kopi ni ek... tak pelik ke weh...

16 comments :

  1. aku tak suke sgt minum kopi sbb die wat mulut rase tak bes

    ReplyDelete
  2. coffee best
    bau dia best
    rasa pun best :)

    ReplyDelete
  3. hehehehe...
    tapi bro, betol la aku percaya, kppi memang sedap, aku gtau ko kan aku blaja aceh?
    kopi kat sini asli dan sangat sedap, dulu sehari aku x kene kopi pukul 12 malm, aku xleh tido..hahahha..
    skang dah ok..:p
    sebab dulu aku gila hack..:D
    lepak2 kedai kopi ngan member.. jadi ketagih.. memang betol sebab aku sendiri dah merasa..:D

    ReplyDelete
  4. ketagihan kopi dah macam dadah dalam kehidupan..tambahan pada orang yang keje stayback sampai lewat malam...Itu lah yang terjadik kat studio aku...kopi!kopi!kopi!!aroma yang paling best...^^'

    ReplyDelete
  5. tak suka black coffee..bese minum radix je..mai secawan..hehehe..tapi tu pun dah agak lama tak mnum..

    ReplyDelete
  6. aku skarang minum air suam je,oh sungguh cool hohoh

    ReplyDelete
  7. Aku suka kopi ais kaw jer..
    Kopi O jarang oeg leh wat yg sedap...

    Ibu tak minum kopi, so umah aku takde kopi....

    ReplyDelete
  8. @Cik Bucken

    oh...ye ke camtu...aku tak tau pulak...

    ReplyDelete
  9. @Miss ...

    wah...ni salah sorang penggemar kopi ni...

    ReplyDelete
  10. @wadud@duad

    nanti belikan aku kopi aceh wadud...aku nak rasa...

    ReplyDelete
  11. @grOundnUt

    tula...aku dengar camtu jgk...tapi aku klu dah ngantuk...minum apa pun tak jalan...

    ReplyDelete
  12. @rutikeben

    air suam mmg terbaik weh...sama cam aku...huhu

    ReplyDelete
  13. @Langit Pertama

    klu sesekali aku order kat kedai pun...ni jgk aku order...

    ReplyDelete

komeng