Our social:

Wednesday, September 15, 2010

Neraka Pun Tak Terima Penjenayah Bunuh Sosilawati, 3 Individu - Shahrizat

KUALA LUMPUR: Pergerakan Wanita Umno mahu hukuman maksimum dikenakan terhadap mereka yang terlibat dalam pembunuhan kejam jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga yang lain.

Ketuanya, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil berkata, jenayah yang dilakukan sangat kejam dan menyifatkan 'neraka juga tidak dapat menerima penjenayah' seperti itu.
tak sanggup aku nak copy pes lagi...korang baca sendiri di sini

-------------------------------------------------------------------
aku dah malas dah nak update tapi bila baca statement camni...aku jadi kecewa...
boleh ke buat statement camni? Aku bukan nak cakap politik atau nak menghentam...tapi korang fikirlah sendiri...harap2 ustazah Mashitah dapat perbetulkan statement ni....

3 comments :

  1. Wow..
    Berani tul cakap gitu...

    Maybe beliau tak maksudkannya, dan statement itu hanyalah bersifat hyperbola utk menunjukkan betapa beliau menghina perbuatan kejam tersebut...

    ReplyDelete
  2. Awat pelik sgt ayat aku tu.... Haha...

    ReplyDelete
  3. erm..ntah la..aku pun macam dah malas nak pdate pasal ni...terlampau sadis...

    ReplyDelete

komeng