Our social:

Tuesday, September 7, 2010

Mek Wook, suami berpakaian raya sedondon

KUALA TERENGGANU - Mohd. Nor Musa, suami kepada seorang warga emas berusia 108 tahun, Mek Wook Kundur, diberi pelepasan dua minggu oleh Pusat Pemulihan Penagihan Narkotik (Puspen) di Besut untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri bersama isterinya itu di rumah mereka di Kuala Berang di sini.
Mohd. Nor, 38, yang ditahan semula baru-baru ini setelah dibebaskan pada 15 Julai lepas, diberi pelepasan untuk berbuat demikian mulai esok hingga 19 September oleh pengurusan pusat berkenaan.

Ketika ditemui di Program Prihatin Agensi Anti Dadah Kebangsaan bersama Orang Kena Pengawasan di Puspen Batu Buruk malam tadi, Mohd. Noor yang ditemani Mek Wook berkata, dia begitu gembira kerana dapat menyambut hari raya dengan isterinya itu.

"Kami telah menyediakan pakaian sedondon berwarna merah untuk dipakai pada pagi hari raya nanti,” katanya. - Bernama

=============================================================
romantisnya...mana nak cari laki camni ek...cuma tula...slack pulak masuk pusat ek...klu tidak sure ramai yg nak...hehe

4 comments :

  1. ala kau tak romantis macam tu ke??
    keh3

    ReplyDelete
  2. hehe...weh macam mane kau urus masa nak handle blog ni??
    aku kadang2 rajin kdg2 xde mood..
    klu tak bw trus down uv...
    bg tips sket

    ReplyDelete
  3. @Azmi

    haha samala weh...klu tak bw...uv down jgk tp ok la bagi aku ni...main keyword2 ckit2 dpt gak trffc...upkan ranking bro...slow2... kan aku dah bagi tips tu

    ReplyDelete

komeng