Our social:

Thursday, September 16, 2010

Marion kecewa disindir & hutang hantaran...

belum apa apa dah gaduh?ekeke pelik betul dorang ni ek...lps ni gaduh nak rebut harta pulak ke?
satu lagi...artis yg dok ungkit2 hutang hantaran...apa lagi ko nak...ko nak ex hubby ko duk terbaring je sampai tak bole nak bayar nafkah anak ko...baru puas hati?apsal baru skrg nak ungkit...?yang laki ko...bayar le hutang...tapi terer jgk ko ek...kawin bole hutang duit hantaran...

kalau korang nak tau ...pasal ni lah aku tolak...


tawaran berlakun jadi James Bond...haha benci dah aku dengan dunia seni ni...haha

berita marion,,,

berita hutang hantaran...errr...ntah,,,kat mana ntah...aku tgk tajuk je kat blog mana ntah tadi...rasa meluat pulak nak baca2....haha

20 comments :

  1. marion tu sapa?hehe lagi dahsyat soalan..serius tak tau.

    ReplyDelete
  2. zaman skrg ni sume leh..xksh lar law de yang jadi cmtuh..wawawawa

    ReplyDelete
  3. kawin reti nak byau tak reti...

    ReplyDelete
  4. Aik, suka gak Abg Rio baca citer artis ni ek. Aku pun baru kenal MArion lps baca link tu...

    ReplyDelete
  5. hantaran lama tak tertunai, nafkah anak entah ke mana.. ade hati nk kawin :P.. kalau lady jd memey, tktla nak kawin ngn laki camtu.. nanti jadi mangsa ke dua..

    ReplyDelete
  6. pacik rio,
    bila baca berita psal hntaran 2,
    terguling guling saya gelak.
    terburai small intestine saya.
    haha.
    lawak sungguh.

    ReplyDelete
  7. nak kahwin kena cukup dan kukuh ekonomi.kalu hantara pun hutang...dah kahwin mcm mana lah agaknya..huhu

    ReplyDelete
  8. lu rajin jugak kan buat story pasal artis. ekekeke.

    ReplyDelete
  9. artis pun kawen utang ker.. kui3..

    ReplyDelete
  10. hahaha..org terkejut jugk citer pasal artis tue tetibe duk ungkit pasal duit hantaran die yg masih tertunggk tue.dah laa si laki tue dah nak kawen lagi satu..

    mesti die malu..kadang2 kesian gak ngn artis nie.nampk jer cam kaye..tpi sbnrnye semua tue ditaja..

    ReplyDelete
  11. @Solehah
    haha...aku pun mula2 tak kenal jgk...ekeke

    ReplyDelete
  12. @prince zako

    tula prince...dah tak pelik kan...ekeke

    ReplyDelete
  13. @Azmi

    haha...masa tu semua ok je...sanggup...ekeke

    ReplyDelete
  14. @Langit Pertama

    aku semua citer pun baca...kadang2 bila dah abis baca paper...takde apa2 nak buat...iklan pun aku baca...eekeke

    ReplyDelete
  15. @sweet-ladybird
    ntah...tunang dia takan tak tau tapi sekrg ni semua ok je...tak tau lah kalau dah gaduh2...hehe

    ReplyDelete
  16. @cik elina

    hehe...jgn gelak kuat sgt...belum tiba masanya...pasal cinta...semua pun bole...huhu

    ReplyDelete
  17. @Nur Hawa Mohd Zin

    patutnya camtulah...tapi semua ok je dulu...skrg macam2...lps ni tak tau lah ...berubah ke tak?

    ReplyDelete
  18. @GaDis CoMeL

    gua suka2 je...gua semua citer pun layan je...haha

    ReplyDelete
  19. @ezany

    artis pun manusia gak...glemer je lbh dorang tu...bukan semua pun kaya...

    ReplyDelete
  20. @irahehe

    kadang2 peminat2 je yg buat dorg jadi camtu...bukan semua artis kaya...ramai je yg tak laku...cukup2 makan je...

    ReplyDelete

komeng