Our social:

Wednesday, September 15, 2010

ko pecahkan rahsia aku...siap!!

teringat masa aku kecik kecik dulu, bila gaduh ngan abang aku...mesti cepat cepat dia nak ngadu ngan mak aku...cepat2 aku ckp...kau kasi tau mak...siap... rahsia ko pun pecah...haha masing2 ada rahsia sendiri...masing2 ada senjata... sampai...
sekolah menengah...makin banyak rahsia kami...sampai aku pun dah terlupa...apa sangat rahsia2 tu...ekeke oooo...paling teruk...hisap rokok... paling tak bole blah...ada awek...haha

sekarang ni...setakat mende2 tu...bukan rahsia besar lagi...dah jadi macam perkara2 yang biasa...

Raya aritu aku cakap ngan abang aku...citer kisah2 lama... dia cakap...biasalah rio... selagi ko dapat pegang rahsia orang...selagi tu ko bole lepas...ko tunggulah bila dah takde rahsia lagi...abis lah ko...

ceh...

34 comments :

  1. dia pecah di perut jangan pecah di mulut

    ReplyDelete
  2. kah3..sama la wei ngn aku ngn abg aku....
    biasa la tu..

    ReplyDelete
  3. hahaha.. dulu mira mulut tempayan .. mulut kecoh..skang nih ok da...hahaha

    ReplyDelete
  4. hohoho.....sbb tu tak suka sngt nk berahsia22 ni..sndri simpan sudeeeh..hahaha

    ReplyDelete
  5. :) sweet ~~

    time raya nih nak rewind2 balik cite laam ngn adek bradek

    best je dengar ayh ngn makcik pakcik ritu kat kmpong cite2 masa kekecik

    haha siyes comel

    ReplyDelete
  6. biler ko cte cmne, bru teringat balik kesah2 lame.hehe

    ReplyDelete
  7. Rahsia aku simpan sendiri. Rahsia adik2 aku takde...

    ReplyDelete
  8. hahaha...kakak aku pon sama..mulut sangat kecoh...tp dah kene bancuh ngan aku sampai sekarang dia ingat lagi...hahahahah...^^'

    ReplyDelete
  9. otai juga kau masa tak sunat. keh keh keh.

    ReplyDelete
  10. ni mesti ko byk rahsia psl awek kn?haha

    ReplyDelete
  11. hahah.. macam2.. aku zaman budak2 dulu pon camni gak!!! lagi teruk kot~wakakaka

    ReplyDelete
  12. hehe..
    mesti kelakar kan bila ingat balik time gaduh ngan adik beradik kecik2 dulu :D

    ReplyDelete
  13. hehe teringat gaduh ngn adik2 dulu sama la rahsia punca kita safe..
    (rahsianya ponteng puasa)alamak pecah rahsia..

    ReplyDelete
  14. mmg sonok tau resia pihak lain hehe tp klu org tau resia kite alahai x best oooo

    ReplyDelete
  15. arghh..
    abang den yang besar godang tuh selalu je cakap camni kat eden.
    tapi eden lak yang tak penah cakap camtu kat die.
    tatut!

    ReplyDelete
  16. @Azmi

    haha mie...adik beradik mmg gtu kan...tapi sbnrnya disebaliknya citer aku ni ada tersirat citer lain weh...huhu

    ReplyDelete
  17. @amira

    hehe...pompuan mmg gtu kan...skrg un ko camtu kan...jgn tak mengaku,,,haha

    ReplyDelete
  18. @Rama2Ungu

    klu bole mmg nak simpan...ni jenis rahsia yg dia tau...ekeke

    ReplyDelete
  19. @ツhʋƨиα ツ

    pssstt...apa rahsia tu...bg tau la...hehe

    ReplyDelete
  20. @darkbatman

    hehe...ko pun ada rahsia ke aie...apa weh...citer aa...

    ReplyDelete
  21. @grOundnUt

    perghhh...ko siap basuh kakak ko eh...hebat ko...hehe

    ReplyDelete
  22. @Berd

    kat rumah je aku camtu...kat luar aku diam je...haha

    ReplyDelete
  23. @BezBuddy
    itu contoh je...abang aku je camtu...aku baik...haha

    ReplyDelete
  24. @Gayahspears

    haha gayah..aku tau...ko lagi teruk...ekeke

    ReplyDelete
  25. @LiFe KaMi

    hehe...tu pun contoh yg baik jgk tu...wakaka

    ReplyDelete
  26. @Miss ...

    haha...mmg bengang klu org tau rahsia kita...kantoi ...ekeke

    ReplyDelete
  27. @ezany

    klu taknak rahisa pecah...bayar!!!

    ReplyDelete
  28. @noor afzan

    aa aa kan...tgk abang ko pun aku dah takut...hehe

    ReplyDelete

komeng