Our social:

Tuesday, September 28, 2010

Joebangla

alamat baru joebangla...http://kisahseorangbanduan.blogspot.com/

Selamat pulang joebangla... hehe mungkin ada yang kenal dia...mungkin jugak ada yang tak kenal,,,,tapi kalau korang nak tau...dialah...
blogger terawal yang aku kenal...dialah bagi aku...cikgu aku dalam dunia blogging ni...aku kenal dia...masa aku mmg tak tau apa2 pasal blog ni...masa tu aku rasa... dia lah blogger malaysia plg top dalam kategori blog personal ni...hehe

dulu2...masa aku tak tau pasal blogwalking... aku selalu cakap kat dia... weh joe...dtg le blog aku...klik2 iklan...haha pastu dia cakap weh mario...blog ko n3 kontot2... buat pe aku nak dtg... cissss...tapi mmg betul pun... n3 aku dulu2 mmg kontot2 je...tak tau nak tulis apa...sekarang ni pun dah kembali ke asal dah...tak tau nak tulis apa...haha

n3 ni cuma nak ucapkan selamat pulang ke tanahair ye joe... lu mmg sempoi...mungkin lu tak dtg lg blog gua...tapi gua tetap ingat kat lu sebab lu sifu gua...

mungkin ada yg tanya...apsal joebangla...dia cakap...konon2 mcm bangla kat malaysia...dia bangla kat us.... tapikan...muka dia memang macam bangla pun...ekeke

===========================================================
blog dia pasal pengalaman dia kat sana...bukan sebagai student...kalau student...biasa je kan...tapi mcm bangla kat malaysia...itu yg lain...korang yg tak kenal ...bacalah kisah dia...macamana dia survive kat negara orang tanpa ada apa2... tapi dia pun bukan sebarang bangla...dia bangla educated,,,,hehe

joe...kalau2 lu tersesat...jgn lupa tshirt made in mexico dgn cap baseball yer...hak hak...gua bayar pakai duit iklan je...huhu taklah gua gurau je...asal lu dah selamat sampai...gua bersyukur je...

16 comments :

  1. haha ma ni la yg ko dok sebut2 ye... sesatunye org yg ske panggil ko ma... ok ape ma tu? hahaha

    p/s: joebangla ni jiran ko ke ma?

    buat joebangla slmt pulang =)

    ReplyDelete
  2. miss xyz...
    bukan jiran...sifu aku...\yela...dia laa...haha

    ReplyDelete
  3. ada apa2 ke ni??
    kau jgn mario..bini kau macam mane??
    hak2...

    ReplyDelete
  4. azmi...
    haha... dia sifu aku...cikgu aku...kenalah ingat...

    ReplyDelete
  5. btol2 jasa org ni kena ingat x kisah sekecik mana pun :)

    ReplyDelete
  6. hahahha... xtau nak tulis per..
    adoi bro..:D
    owh beliau ke guru pertama ko?
    aku dah macam2 guru, sampai aku x hengat sape2 dah..:p

    ReplyDelete
  7. bagus ingat juge kat sifu ye,,
    ni kira mentor musim kelima ler..hehe

    ReplyDelete
  8. Fuh.. nie geng2 otai nie.. tunjuk ajar ku sifu.. =)

    ReplyDelete
  9. tapi tu blog joe ke blog org len..apsal cam org len plak tulih?

    ReplyDelete
  10. @iqbalsyarie

    budi mmg kena kenang...lbh2 lg cikgu...

    ReplyDelete
  11. @Miss ...

    yup...betul tu...klu dah berjasa tu...sema nmpk besar...

    ReplyDelete
  12. @LiFe KaMi

    haha...bole la klu nak ckp camtu...ekeke

    ReplyDelete
  13. @Cik Bucken

    mmg bukan dia tulis...dia dah kena tahan le...hehe

    ReplyDelete

komeng