Our social:

Sunday, September 5, 2010

jap eh...

jap eh...perkataan paling popular bila kita disuruh buat kerja...tak penah kita kata...siap!!! eh...takan dah siap pulak ek kalu ...
belum buat tapi ada jgk yang cakap camtu...baru je amik oder terus kata siap...

sebenarnya n3 ni pjg tapi aku pendek kan sampai jadi camni...aku harap korang faham...

lain kali kalau mak suruh buat keje...buat jela eh...jgnlah kata... kejap...haha

22 comments :

  1. jap ehh
    nk komen nih lalalala
    ekeke

    ReplyDelete
  2. adeh..terkena batang idung..hehe...baru je mak aku pgl..tapi..aku xkata la jap eh....AKU TERUS PEGI KAT MAK AKU..TANYA 'NAK TOLONG APA MAK?' cia..aku tipu..hahaha..aku kata..'sat na...' pastu baru p..hehee

    ReplyDelete
  3. jap eh.nak komen kat sini..amacam ok x bro?..

    ReplyDelete
  4. hehe...awe pendek je.."jap" lalalal...huhu...suruh mtk tunggu jap jerk.. :)

    ReplyDelete
  5. Hahaha...typical malay.aku rasa org melayu je kot mcm ni..ye ke?

    TERBARU: Bayyinat-penjelasan

    ReplyDelete
  6. jap eh.. aku nak baca dulu baru komen.. hahha..

    aku salu jawab "Malas"..

    ok dak weh?? hahhahahha...

    ReplyDelete
  7. Huhu...
    Aku pn same gak...

    Maybe cakap camtu sbb nk selesaikan keje kita dulu (cth: bg komen kat blog Mario), sebelum masak air seperti yg disuruh oleh ibu..

    ReplyDelete
  8. org rumah suruh tolong kat dapur
    ker, dapat idea buat N3 ni. tolong
    jgn tak tolong ... kih33

    ReplyDelete
  9. hahaha...mmg pendek dan mmg tepat...tp aku jrng sebut benda tu sbb aku nnti suruh adik aku buat..hehe..

    ReplyDelete
  10. @Nur Hawa Mohd Zin

    kejap takpe...jgn lps tu terrrlupa...haha

    ReplyDelete
  11. @rutikeben

    bro....mana ko ilang weh...rindu bangat ni...haha thanks singgh...
    selamat hariraya...maaf zahir batin bro...

    ReplyDelete
  12. @iqbalsyarie

    bukan semua bangsa camtu ke weh...klu mat saleh...dia cakap...wait a minute... haha

    ReplyDelete
  13. @Langit Pertama

    haha langit...bagus betul ko buat aku rasa bersalah...wakaka

    ReplyDelete
  14. @wachak

    aku sbnrnya nak buat n3 lain tapi aku cakap...jap lagi la... terus aku buat n3 ni...haha

    ReplyDelete

komeng