Our social:

Saturday, September 18, 2010

Chef Wan menimang cucu

tu pun nak cerita...wakaka

20 comments :

  1. senang je kau buat entri kan??
    kah3
    caya lah

    ReplyDelete
  2. Sokong Azmi...! Senang je ko wat entri ni kan? haha
    Btw, aku suka entri ni...! keep it up!

    ReplyDelete
  3. pnjangnya entri 2!
    pnat den baca !
    haha

    ReplyDelete
  4. pnjangnya entri 2!
    pnat den baca !
    haha

    ReplyDelete
  5. sian cikgu budak tu nanti susah beno menyebut nanti nama tu

    ReplyDelete
  6. sekarang musim menimang anak la mario..

    ReplyDelete
  7. gila penat baca entri lu, panjang sgt. huhuh.

    ReplyDelete
  8. agak agak la kan pacik rio,
    nnt bila pacik dapat cucu,
    pacik nak buat tak entry pasal pacik dapat cucu ?
    eheh.

    ReplyDelete
  9. @Azmi

    haha...blog aku klu ko dtg dr dulu mmg camni...tapi dulu aku byk buat cheat post...skrg ni template ni dah tak sesuai...kesian kat korang...

    ReplyDelete
  10. @De'din


    haha...saje nak penatkan korang...

    ReplyDelete
  11. @De'din

    haha...saje nak penatkan korang...

    ReplyDelete
  12. @noor afzan

    ooo...ye ke...pandai pandai je ko noor..

    ReplyDelete
  13. @GaDis CoMeL

    saje aku nak suruh ko senaman le...haha

    ReplyDelete
  14. @cik elina

    chewah....peminat chef wan dah dtg ni...ekeke

    errr...lmbt benau tu...ntah2 masa tu blog pun dah takde ...ekeke

    ReplyDelete
  15. aku suka entri pendek camni bro. hahahaha :D

    ReplyDelete
  16. @Fyzal

    thanks...nampaknya ramai yg suka...nnt aku buat lagi...ekeke

    ReplyDelete

komeng