Our social:

Wednesday, September 29, 2010

the arrivals versi bahasa malaysia




bole tgk secara online di http://www.thearrivals.blogspot.com/ mesti ramai dah tgk kan...yang versi bahasa malaysia...or lbh tepat lagi yang ada subtitle melayu...kalau ada permintaan baru aku bagi...kang penat2 aku upload...takde org nak tgk...

13 comments :

  1. ntah aku x tau pape pon... mende alah pe tu?

    p/s: kekadang rase batak jugak aku ni miahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    ko upload jer bro.. kang ada jela yang download kang..:D

    ReplyDelete
  3. Ni ke the Arrival...
    Penah dgr org cakap...
    Igt kan filem kat wayang...

    Nak tgk...

    ReplyDelete
  4. Tgk Arrival boleh, jgn percaya bulat2 sgt. Ingat Al-Quran lebih drpd The Arrival... sekadar peringatan.

    Sedih tgk bebudak melayu kita lebih obses dgn tgk Arrival drpd membaca Al-Quran.

    ReplyDelete
  5. @wadud@duad

    errrr...bukan aku upload...kat youtube dah ada...hehe

    ReplyDelete
  6. @Jo Qusary

    betul tu jo...tapi...cam ko cakap le...bole tengok...kdg2 kita2 ni...suka tgk2...agaknye lah...
    tp tak le sampai obses...ekeke

    thanks tuk peringatan ko tu...

    ReplyDelete
  7. Arrival version BM aku tak de lagi..tapi yang version BI tu dah abis siap donlod Burn dalam CD lagi..
    Korang ada Harun Yahya version BM tak??

    ReplyDelete
  8. @grOundnUt

    rasanya dlm youtube ada...
    Harun Yahya?tak tg lg...

    ReplyDelete
  9. harun Yahya pon version BI aje...tu pon adik aku yg donlod..tp..aku lebih selesa dan faham kalau semua tu dalam bahasa melayu...kan~

    ReplyDelete

komeng