Our social:

Wednesday, September 29, 2010

anak sosilawati beri penjelasan

Erni Dekritawati beri penjelasan mengapa tak pernah dilihat bersedih

pandai2 je korang cakap anak dia tak sedih...tak baiklah weh...dengar sendiri penjelasan dia...ok...

i support u...semoga beliau dan keluarga terus tabah...



18 comments :

  1. jalan sudah ada...teruskan pengembaraan wahai anak!

    ReplyDelete
  2. @ctpayong

    ye betul tu...jgn pedulikan dgn cakap2 org yg dengki

    ReplyDelete
  3. tk baik bersedih utk yg telah pergi...selalu berdoa semoga yg pergi ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...

    ReplyDelete
  4. @SYaMiLa

    yup...tapi biasa le klu sedih sbb kehilangan cuma jgn keterlaluan and betul kena selalu berdoa semoga yg pergi ditmptkn dikalangan org2 yg beriman

    ReplyDelete
  5. diluar kuat...dihati sape yang tau?
    hanya kita n ALLAH saje yg mengerti..

    ReplyDelete
  6. mmg baguslah anaknya itu.
    tak baik sedih2 lama kan,

    ReplyDelete
  7. dia seorang yg kuat dan tabah..diluar mungkin nampk seperti tiada apa2 tp didalam siapa yg tahu..moga anak-anak arwah sosilawati dan keluarga dpt menerima takdir Illahi ini...

    ReplyDelete
  8. moga keluarga arwah tabah hadapi dugaan yg bg aku mmg besar lah.anak dia ni senior aku masa kat uitm Machang,duk satu block and sgt low profile,and peramah.pernah satu komander dgn dia dulu.so far dia baik.moga kak rita tabah melalui hidup bersama adik2 lain.All the best..

    ReplyDelete
  9. ye laa....dia tabah dan kuat tu...so dia sepatutnya di contohi...tp saje je media nak sibok² tentang dia...aku harap dia makin kuat dan tabah...be strong~

    ReplyDelete
  10. biar je orng lain kata apa.. kamu yang merasa.. perit tak perit kamu yang tahu...

    ReplyDelete
  11. @echah mashuri

    betul tu...org2 ni pandai cakap je... dan suka buat assumption sendiri

    ReplyDelete
  12. @noor afzan

    tula...semangat dia pun nmpk kuat...

    ReplyDelete
  13. @Mcsue

    uikk...meksu...ko kenal eh...baguslah kalau dia tak sombong ek...

    ReplyDelete
  14. @grOundnUt

    tula...media mmg suka mensensasikan cerita...kdg2 aku tgk selamba je tulis tanpa peduli perasaan org...

    ReplyDelete
  15. @Miss ...

    aa aa...anak dia kan...hehe tp ada gak anak2 yg tak sama...tapi dia ni sama...haha

    ReplyDelete

komeng