Our social:

Wednesday, August 11, 2010

wekap wekap ...nak buka dah ni..

jum weh...g beli lauk pauk nak buat buka buka...errr...saje je sempena pes puasa ni buat n3 pasal puasa je...

ada time2 gini baru bangun tido...yela...pes puasa la katakan...errr... yang tido sejak tengahari tu ...tak aci la tido lama dari puasa...

aku sebenarnya jarang g pasar Ramadhan ...klu pergi pun sbb nak beli air soya... or cari kuih muih yang family pesan or nak makan...kalau tak...memang aku tak pergi .. kalau aku beli pun...mesti yang kat makcik yg biasa aku beli...kalau yg jenis bisnes setahun sekali...errr... sorry yer... aku dah serik...peristiwa 10thn lps masih lagi kuingat...haha

ok ...selamat berbuka...errr...jgn le amik gambar makanan pastu tunjuk 'v' pulak...errr...klu ada g tau le kat aku..haha

ni aku ada dapat doa harian ramadhan...sapa nak, dowload la yer...ingat nak publish tp pjg sgt...ada 8 page...

doa harian Ramadhan mediafire

20 comments :

  1. uh pasar ramadhan dah x best..sungguh..nampak je mcm best sekali rasa ala..so baik buat je sendiri ehe

    ReplyDelete
  2. peh lama aku tak minum soya ni.

    eleh biol tu bajet pandai masak je.

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan Al Mubarak..sama2 rebutlah peluang untuk menjernihkan tautan hati kehambaan kita terhadap Allah..moge2 kite mendapat Keampunan dariNya,.insyaAllah..selamat menjalani ibadah puase=)

    -suke air soya(^_^)

    ReplyDelete
  4. tido tengahari sunat kalu sekajap, makruh kalu lama

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa....

    bestnye lau berbuka ngan famili..lau kat umah,ta layan dh lauk kat bazar...best lagi masakan ibu...........

    ape yg jadi 10 thn lepas?

    ReplyDelete
  6. kalau tido lebih lama daripada puasa tu tak aci la kan..

    ReplyDelete
  7. air soya memang terbaik la mase bulan pose! huhu.. air wajib.

    ReplyDelete
  8. salam..fevret soya, bukak ngan famili tp jauh..huhu..

    bgus la x rajin p bazaar..leh jimat2..

    ReplyDelete
  9. iqbal...
    yela...makanan rohani mmg penting...hehe

    ReplyDelete
  10. miss..
    aku sokong...aku pun biasa buat sendirik je...errr...petang ni ingat nak buat jemput2 la...hehe

    ReplyDelete
  11. berd...
    errr...kat sana takde ke?

    dia mmg pandai masaklah weh...aku pecayakan dia...hehe

    ReplyDelete
  12. Nur_Ma"Khairatun Hisan
    selamat menjalani ibadat puasa...

    air soya terbaik...hehe

    ReplyDelete
  13. hawa,,,
    kalau dari tgh hari sampai nak dekat2 maghrib?ekeke tak aci la kan...huhu

    ReplyDelete
  14. cik jari,,
    memang best buka dgn family...errr...smlm buka dgn kawan2 je kat tmpt keje...arini baru ngan family...hehe

    err...malas nak citer...ekeke citer lama arrr...

    ReplyDelete
  15. solehah...
    haha...mmg tak aci...ekeke

    ReplyDelete
  16. PiNk ...
    i tau...u mmg kuat minum...haha

    ReplyDelete
  17. firdaus..
    mmg jimat klu tak g bazar ramadhan tu...hehe
    tula..buka ngan family best...klu2 semua adik beradik ipar duai anak beranak seme ada...mmg meriah...semua nak makan banyak...haha

    ReplyDelete
  18. tunjuk 'v' tu ape?blur jap...maklumla puasa...hahaha...selmat berpuasa dan berbuka :D

    ReplyDelete
  19. bezbuddy...
    haha...ko ada ke weh tunjuk2 peace ni...ekeke

    selamat berpuasa dan berbuka sis...:)

    ReplyDelete

komeng