Our social:

Saturday, August 21, 2010

Surah Yaseen - mp3 mediafire


surah yasin mp3 ni aku rasa ok kot kalau nak lembutkan hati hati yang keras. Untuk download..

klik sini

untuk lain-lain bacaan ,korang bole download di http://www.haramainrecordings.com/

18 comments :

  1. miss...
    uikkk...bagus bagus,,,ekeke

    ReplyDelete
  2. salam..
    bagusnya.
    =)

    erm, layout baru nih..
    nice!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, bagus btl entri nih.

    ReplyDelete
  4. gua ingtkan hidup lu berblog nie tahu kejar trafik je?

    syukur lah






    keh keh

    ReplyDelete
  5. salam.... ziarah setelah sekian lama.. hehehehe..
    nk tnye, yg ni mp3 je kn.. tahu x cmn nk dptkan Quran digital? yang siap ade text ayat dan tafsirnye skali.. sedang mencari. heheheh.. nk install..

    ReplyDelete
  6. gadis comel
    thanks sis...kita kena berubah...haha

    parid
    alhamdulillah


    hehe

    langit...
    syahdu jekan suara ustaz tu...

    ayu...
    bole bagi tapi nnt lah...hehe

    ReplyDelete
  7. Dalam YASSIN merangkumi:

    *Ilmu Pertanian
    *Ilmu Falak
    *Ilmu Laut
    *Ilmu Kiamat
    *Ilmu Ciptaan Manusia
    *Ilmu Binatang
    *Ilmu Kenabian

    ReplyDelete
  8. yus,,,
    errr...ye ye... betul tuu...

    fiezah..
    download le...suara ustaz ni best.. lembut dan teratur je dia baca

    ReplyDelete
  9. thank you awak. semoga mendapat keberkatan Allah. :D

    ReplyDelete
  10. Kanapa x blh nk download?
    Suka sgt dgn bacaan ustaz ni..pernah download tp dh terdelete..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,,,,dah tak bole eh...nnt bila free saya cuba carikan...skrg agak bizi...sorry yer...tp skrg ni kat youtube dah byk...tu yg tak sangka ada lg nak dload...thanks yer sampai cni...dan sorry link tu dah takde...

      Delete
    2. Terima kasih awak.sy baru dpt info bacaan ni oleh Toha Junaid.senang la nk cari d youtube.
      Jazakallah.

      Delete
    3. Terima kasih awak.sy baru dapat info bacaan ni oleh toha junaid.senang la nk cari d youtube.
      Jazakallah

      Delete

komeng