Our social:

Tuesday, August 24, 2010

superman naik kuda

korang pelik tak?aku pelik...superman kan bole terbang...apsal lak nak naik kuda...itulah kan...tadi aku...
tertengok smallville...mula2 dia tunjuk superman naik kuda...aku ni dah lah tak bole terbang,,,naik kuda pun tak pernah...dia selambe je naik kuda...

tapikan, dia lainlah dia dari planet lain...kita ni manusia biasa...so...janganlah risau yer kalau kita tak bole buat apa2...superman bole sebab dia dari planet lain...

ini entry motivasi

33 comments :

  1. saya suka pangkinrest..sbb banyak entri motivasi cni:)

    ReplyDelete
  2. Keh keh keh. Aku paham mario.

    ReplyDelete
  3. saya suka komen arshavin.. hahha..
    Bagus betul la en.pangkin.. sampai ke superman dia kaji.. ekekek...

    ReplyDelete
  4. erkk..saya kurang paham disitu ..hee

    ReplyDelete
  5. mario aku faham..haaha;)
    mmg motivas sungguh

    ReplyDelete
  6. mmg betul2 memberi motivasi kat aku yg tgh down ni..
    hehe...

    ReplyDelete
  7. Puas aku mencari di mana motivasinya,upanya baru aku jumpa terselit di sebalik kata-kata indahmu~hahahaha

    Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin"

    ReplyDelete
  8. superman kata tak baik membazir angin..jadi sekali sekala naiklah kuda

    ReplyDelete
  9. Erm.. kalau manusia boleh terbang kan mesti ramai yang tak payah beli kereta kan rio..? hahha..

    ReplyDelete
  10. wah.. memg btol2 bg motivasi pg nie.. smpai rase diri membuak2 smgt yg ade n brusehe untk jd yg lbh baik...

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. sorry lizzie dah terdelete sbb nak delete spam comment tadi but i know ur komen dont worry

    ReplyDelete
  13. motivasi berbayar ke tak?hehe

    ReplyDelete
  14. motivasinya kat mana pacik rio ?
    ;P

    ReplyDelete
  15. ape plak superman dari planet lain superman tu watak jelah lalala tipu je bley terbang tu hehe

    ReplyDelete
  16. @Berd

    aku tau...ko mmg cepat faham...ekeke

    ReplyDelete
  17. @YuSeNzE - KniGhT

    klu setakat tu...bukan kaji la weh...wakaka

    ReplyDelete
  18. @cik plankton

    ehem ehem...yg mana satu tak faham tu...ekeke

    ReplyDelete
  19. @Azmi

    semoga ramai yg dapat munafaat dia...wakaka

    ReplyDelete
  20. @iqbalsyarie

    bagus iqbal...ko pun dapat...wakaka

    ReplyDelete
  21. @hentakbelipat

    uikkk...dia terbang pakai angin ke weh... aa aa eh...tak terfikir pulak aku...ekeke

    ReplyDelete
  22. @Chaon Cornerz

    tula...minyak pun mesti murah ek...ekeke

    ReplyDelete
  23. @anazeyy

    bagus bagus...errr membuak2? wakaka terbaik komen ko ni weh...

    ReplyDelete
  24. @cik elina

    adoi...kena baca lagi ni...org lain kat atas semua faham tau...ekeke

    ReplyDelete
  25. @Miss ...

    miss...tu sebab ko belum jumpa tuu...wakaka

    ReplyDelete

komeng