Our social:

Sunday, August 15, 2010

salleh gregor samsa

facebook salleh gregor samsa ...aku terpaksa buat gak entry yang ni...keyword salleh gregor samsa ni ada jgk masuk as aku punye keyword... kesian pulak budak2 yang masuk blog aku tapi tak jumpa pasal salleh gregor samsa ni.....



klik untuk besarkan gambar

korang baca sendiri apa yang dia tulis dan komen sendiri...bagi aku benda ni dah lama berleluasa....apa tindakan kerajaan...apa tindakan kita...bukan cerita2 camni MUSTIKA BANYAK DAH DEDAHKAN KE?apa lagi? tindakan???apa tindakan kerajaan?ke memang tak bole buat apa?macamana dengan ustaz2...taknak cuba ke bagi tarbiah kat budak2 cenggini...teringat aku citer yang que haidar berlakun tu... macam tak logik tapi memaNG benda tu berlaku... contoh... budak ni lah...cuba korang pegi blog dia... bukannya bodoh budak tu...tu dah terlampau cerdikla kot

28 comments :

  1. baru jer drop komen pasal budak nih kat blog afiqbukhari...ntah la bebudak zaman skrg nih...semua benda nak d pertikaikan...suma kira nak ikut kpl dia jer...

    ReplyDelete
  2. tula pasal belalang...pasal tu aku malas dah nak komen...semua orang dah tau ...tp no action... only talk2

    ReplyDelete
  3. td aku google name salleh samsa..jumpa plk blog ni.ekekee

    die keliru dengan agama sndri tu..same2 doa agr die dpt hidayah..

    ReplyDelete
  4. ko amek dari aku ke?
    hehehe


    biarlah...

    benda nie memang dah banyak berlaku
    cuma kali nie budak nie tidak bernasib baik.

    biarlah mimpi ngeri datang kepada budak2 camni.

    nanti ada lah hidayat dapat tu.

    ReplyDelete
  5. terlebih pandai jadi macam ni la.

    ReplyDelete
  6. Dah sah-sah dia ni murtad. Kalau
    declare hukum bunuh boleh tak ?? .
    Tapi kat m'sia ni polis bukan cari
    si murtad ni, first2 dorang cari yg
    declare nk jatuhkan hukum bunuh kat
    si murtad ni. entah2 wa pun dorang
    cari, pasal comment wa cam ni.

    ReplyDelete
  7. budak ni byk merungut..toksah la jd laki pada aku la hehe..klu pose je dah x bley thn..haha mmg tu la x yah la jd lelaki..

    ReplyDelete
  8. dia org apa?mksdnyee..malay?kristian?or apa?
    kalau dia malay..apasal la tergamak dia kata mcm tu...

    ReplyDelete
  9. Aik..
    Aku search kat FB takde pn akaun ni..
    Ape yg bdk ni buat..

    ReplyDelete
  10. ak rase die ni ajaran sesat la....bodoh btol la...cian kat maka bapak die dpt anak cmni...huh

    ReplyDelete
  11. jijan...
    haha

    ok...kita sama sama doa...amin

    ReplyDelete
  12. emieysandra

    mmg teruk...naik takut kita kalau baca paper...dgn kes buang baby lagi...adoiii

    ReplyDelete
  13. farid...
    errr...bukan tapi ko mmg org pes kot yg buat n3 ni...

    moga2 dapatlah kat dia ek...

    ReplyDelete
  14. berd...
    mmg terlebih pandai tu...

    ReplyDelete
  15. wachak...
    doakan semoga neliau mendapat hidayah jela...lain2 tu... ntahlah..sapalah kita...

    ReplyDelete
  16. miss...
    byk sgt rungut dia...errr...pompuan lagi kuat berpuasa kot...hehe

    ReplyDelete
  17. nenek...
    ntahlah....tapi mcm budak melayu...

    ReplyDelete
  18. langit...
    ntahlah...aku bukan ada fb pun...hehe

    ReplyDelete
  19. bezbuddy...
    ntahlah...mak bapak dia tak taulah camana...

    ReplyDelete
  20. kesian dia...doakanlah supaya bertemu hidayah...

    ReplyDelete
  21. Uish...cam nak wat ajaran sesat je bdk 2... Jgn smpi de yg mengikut dah.

    Hrp2 dia akn diberikan hidayah suatu hri nnt.

    ReplyDelete
  22. iera...
    yela...moga2 dia diberi hidayah

    ReplyDelete
  23. wey, asl aku xley nk bukak blog dia ea???cmne nk bukak ea T.T

    ReplyDelete
  24. agama apa mamat ni..orang2 yg duk komen kt fb dia tu agama apa..

    astaqfirullahhalazim..minta kita semua dikuatkan iman..

    ReplyDelete

komeng