Our social:

Monday, August 23, 2010

Safa Dan Marwah episode akhir youtube

ada orang memang jenis tak sabar nak tengok episode akhir... so... ni dia...ekeke





errr...untuk full Safa dan Marwah episode terakhir ni...tekan je youtube tu...nak bagi link untuk download... mcm tak logik pulak ada yang nak kan...haha 232 episode tuuu...

17 comments :

  1. layan gak ko cite indon ek.. haha.. aku aku suka la tgk cite ni..

    ReplyDelete
  2. wow.. 1st tu.. typo.. adik aku*

    ReplyDelete
  3. ezany...
    wife aku minat citer ni...so aku cari le...kalau2 dia nak tengok versi online...aku bolelah tengok tv kalau dia tgk online...hehehe

    ReplyDelete
  4. ezany...
    tak ngakula pulak ko ni...wakaka

    ReplyDelete
  5. nanti nak tgk dari mula.tiba2 tgk yg last,aku xpaham.kikihkih!

    ReplyDelete
  6. rio...best ke?.best usha awek2 indon..haha

    alamak kurang pahala puasa ni..

    ReplyDelete
  7. wahh
    nis tak penh tgok cite nii
    lepas awak post entri ni
    rase cm nak tengok laaakk
    hehehe

    ReplyDelete
  8. red...
    ces,,,tak caya aku ko tgk berita,,,,hak hak

    ReplyDelete
  9. anis...
    yela...ko kenalah tgk dari mula...ko kan duk rumah je...hehe

    ReplyDelete
  10. anisa...
    cubalah tengok...cam best je...haha

    ReplyDelete
  11. mane cite melayu nie bang..? tapi layan je kan kalo dah takde cite best.. cam tak tau pape je.. tetiba dah episod akhir nie.. hahha..

    ReplyDelete
  12. best gak.............

    ReplyDelete

komeng