Our social:

Monday, August 23, 2010

Safa dan marwah astro prima




aku rasa sinetron safa dan marwah ni lagi best kot dari cinta kirana...lagu Biarkan jatuh Cinta dari OST12 yang menjadi lagu tema OST safa dan marwah ni pun lbh best dari lagu tema cinta kirana... apa apahal layan ni dulu yer...episode punyalah banyak....bagi yang tak tahu...ini youtube trailer safa dan marwah..




ini OST Safa dan Marwah - Biarkan Jatuh Cinta by ST12



ini sinopsis cerita ni

untuk episode akhir safa dan marwah... tunggu jap lagi...

8 comments :

  1. CITER ape ni..indon ek.?
    hoho,,,aku lame xtgk tv uh, tggu t balik raye...kompem remote tv sntiasa d sisiku..hahaha

    bro marioo! hang pa habaq?hehe

    ReplyDelete
  2. king of single...
    ye arr...ni citer indon...hehe...bila time ko balik nanti nak raya la weh...bukan kena tolong mak masak ke...haha

    errr...ok je sis..

    ReplyDelete
  3. Ieda Al-Habsyi
    ye sis ni citer indon...kat astro prima hari ahad...errr semalam...kalau hari biasa tak cek lagi...

    ReplyDelete
  4. hari biasa start pukul 2 ptg.semalam tertengok juga tapi disebabkan pagi banyak sangat urusan rumahtangga yang perlu dilakukan,terpaksalah hold dulu citer tu

    ReplyDelete
  5. pelakonnya x de aura arr keh4
    cete best pun jd x best keh4

    ReplyDelete
  6. miss...
    tengokle dulu weh...bagi peluang kat bakat baru...ekeke

    ReplyDelete

komeng