Our social:

Tuesday, August 3, 2010

Pangkin akhirnya roboh

aku menulis bukan kerana nama,
duit juga bukan agenda pertama,
sebenarnya aku bukan nak pergi kemana-mana,
cuma ada hal yang perlu di utama...

mungkin akan muncul...mungkin juga tidak...
jika tiada lagi
harap dapat dimaafkan

terima kasih untuk semua

kepada yang delete blog tu... i really hope it's not the same reason as the previous time...

kepada yang lain2 ...selamat berjuang...

23 comments :

  1. selamat men-take care-kan diri kau, bro!

    sangat sangat terima kasih.

    ^ ^

    ReplyDelete
  2. ko nak g mane?nape nak padam blog?hoho

    ReplyDelete
  3. kenapa aku masuk sini blog ko gelap?xde shoutbox..or lappy aku prob?

    ReplyDelete
  4. salam..
    aik nape pangkin da roboh mario?
    huhu

    ReplyDelete
  5. laaaa...pink dah delete lagi...dah tu ko pun nak delete ke rio?

    cikmin bizi nowdays..x sempat nak fokus blogwalking...klu ada tu ikut dan je..

    ReplyDelete
  6. Bro!!!pehal ni??alaa...tak best la blog aku ko takde..tak meriah la nanti~huhuhu...

    Latest post:Cerita Pangkor bahagian 1

    ReplyDelete
  7. sedih gila. kau dengan biol orang paling awal aku kenal dalam bloggin.

    ReplyDelete
  8. the same reason, and i die.

    i die while i'm breathing, and i'm alive while dying.

    all the best!

    ReplyDelete
  9. Kenapa nak robohkan pangkin nie?
    Bkn ke pangkin nie dah kukuh... sayang lah kalu dirobohkan.

    ReplyDelete
  10. alaaa..jgn la gitu mario...xbest ar cenggini..ramai member2 support ni..steady laa...

    ReplyDelete
  11. semoga ko berjaya bro dgn tugas bru..kami sentiasa merindui kamu.

    ReplyDelete

komeng