Our social:

Saturday, August 28, 2010

lagu raya mp3

lagu raya karaoke youtube mp3 download, mediafire, hotfiles, rapidshare.,

Lagu raya apa yang paling meninggalkan kesan kat korang...yela...takan takde kot...kalau tanya aku ...lagu paling best...err bukan paling best tapi paling nostalgia bagi aku adalah lagu
Pulanglah aishah...sebab masa tu aku training kat sarawak pastu lagu ni keluar kat radio pastu dj tu cakap tajuk lagu ni pulanglah nyanyian aisyah pastu aku pun teringat nak pulang...seminggu sebelum raya aku pun pulang kerumah untuk beraya bersama2 keluarga...

camana dengan korang?lagu apa?kenangan?



untuk lain lain lagu raya sila ke link youtube diatas..

===============================================
n3 sebab nak dengar lagu ni aje...klu korang tak minat...takpe arrr... lirik takde kena mengena pun...tajuk je aku suka...wakaka

errr...tajuk kat atas tu...nak test...sebagai orang baru kita kena selalu test...

13 comments :

  1. lagu mamat exist paling menyentuh jiwee:(

    ReplyDelete
  2. lagu esah tu mmg best hehe

    lagu2 raya yg best pd aku la jap ekk..

    1. http://www.youtube.com/watch?v=M8iQla5gGqA&feature=related

    2.http://www.youtube.com/watch?v=GxpwsxUn41w&feature=related

    3. http://www.youtube.com/watch?v=-NNrSD-OINY&feature=related

    4. http://www.youtube.com/watch?v=5a54-epS988&feature=related

    5. http://www.youtube.com/watch?v=R512S6152tA&feature=related

    hehe stok sedey2 je ekeke

    ReplyDelete
  3. kita suka lagu sepasang kurung biru. yang lelaki tu nyanyi. tataw nape suka walaupun baju kurung aku tahun tu x warne biru :P

    ReplyDelete
  4. aku suka lagu hail amir...'best2...

    ReplyDelete
  5. @echah mashuri

    aa aa lagu tu pun mengusik jiwa jgk ek...

    ReplyDelete
  6. @Miss ...

    nnt aku cek...ekeke tak baik le raya pun sedih2...hariraya kan hari kemenangan...hepi2 k..

    ReplyDelete
  7. @Yatre Hayati

    ooo...lagu tu...khairil johari johar ke namanya...

    errr....tema apa ko thn ni...ekeke

    ReplyDelete
  8. @darkbatman
    yg dgn hail amir tu ke? tu bukan lagu pakwe makwe or suami isteri ke weh... ehem2...jgn lupa jemput aku nnt aie...

    ReplyDelete
  9. @Azmi

    errr...bukan budak2 suka lagu syarifah aini ke weh... yg...
    mintak mak...kuih sepotong tu...ekeke

    ReplyDelete
  10. @diden
    ekeke...mmg best kan diden...ekeke

    ReplyDelete
  11. suka lagu ni jugak..senang cite mmg semua lagu raya suka.. hahah..

    ReplyDelete

komeng