Our social:

Thursday, August 26, 2010

Gadis Bertudung Persenda Zikir

korang tengok ni...tolonglah weh...kalau dorang ni kawan2 korang...nasihatkan... makin takut aku tengok budak budak sekarang ni...sedih..







apa beza ngan si salleh?

nak tengok kat sini... kalau ada lagi...

54 comments :

  1. masya-Allah...
    apa nak jadi???

    ReplyDelete
  2. merapu betoi budak² ni...ape dah kene ganja ke??sakaii...>,<"

    ReplyDelete
  3. Nauzubillah...
    Gila ker...
    Gelak la Yahudi tgk umat Islam akhir zaman.
    Nangis Rasulullah...

    ReplyDelete
  4. tu la aku tgk smlm pun terkejut tp aku ingat dorang ni nk gurau kot tp terlebey sudah x pk masa buat haih..adik aku siap rakam dlm hp takut terbuat bini wakaka

    ReplyDelete
  5. girl2 tu student ker
    low mentaliti betul..

    ReplyDelete
  6. ko nye pandangan pe rio?aku nk taw jgk..hahaha

    ReplyDelete
  7. adehhhh..makin lama makin goncang la dunia ni... :(

    ReplyDelete
  8. Astaghfirullah.
    ni namanya bertudung kerana fesyen.
    bertudung untuk malukan Islam.
    aduhh~

    ReplyDelete
  9. budak2 ni ingat benda main2 diaorg tak pikir kalau org dapat tau..mesti tesebar luas ni..macam2 hal..

    ReplyDelete
  10. xpham kn budak2 ni..ape yang nk dimainkan ntah

    ReplyDelete
  11. yuppp...dorg nh student poli perlis...baru sem 2...dak2 rekabentuk & komunikasi visual...bajet dorg artis sebab masuk jbtn tuh...ini lah yg jadi biler iman semakin menipis..

    ReplyDelete
  12. apa nk jadi la dak2 skg ni.. tak tau ke apa yang dorang buat ni salah dan menghina diri sendiri.. nk kata bangang dah masuk poli(berdasarkan komen kat atas).. aduyai.. sedih btul lah.. dah la tukarkan jd dikir barat, pastu gelak2 plak.. rosak2

    p/s: kat blog aku pun ada video menarik :-D

    ReplyDelete
  13. Nauzubillah..

    kenapa sejahil ini mereka..

    apa guna tudung dikepala,

    kalu mainkan zikir allah?

    ReplyDelete
  14. nak tgk vid tapi office lain lembab, nak tgk gak balik nanti

    ReplyDelete
  15. Salam...ermm...i dont know them but what i do know is..the members of the family of these girls hope the vid to be deleted or remove...mereka semua sudah di bawa ke muka pengadilan...hopefully diorang dah sedar akan perbuatan diorang ni...hanya Allah SWT shj yg boleh mengampunkan dosa mereka...hopefully diorang takkan buat lagi benda macam ni in future insyaALLAH...as i know it, members of the family diorang kata, diorang teraniaya...(huhu..dr tgk vid ni pon boleh tahu,teraniaya nya is org Islam itu sendiri..bukan mereka...ish! memang sangat2 geram! tetapi..again...wallahualam...let Allah decide...)
    again, they've been sentenced for what they've done here in the vid...and hope for the vid to be deleted or remove...thanks!

    wallahualam...

    wassalam...

    ReplyDelete
  16. @Azmi
    tula mie yg jadi...ada lagi teruk dari ni weh...

    ReplyDelete
  17. @grOundnUt

    tula pasal...tengok mcm tak dipengaruhi oleh apa2...sendiri mmg cenggitu...

    ReplyDelete
  18. @Berd

    tula berd...kita yg ganas2 ni pun tak sanggup nak main2 cenggitu...

    ReplyDelete
  19. @azizan4444

    kan aku dah ckp kat awal n3 aku tu...takut dan sedih...

    ko camana?aku nak tau jgk..

    ReplyDelete
  20. @cikmin
    tula sis...kena lbh awasi anak2 kita...

    ReplyDelete
  21. @LiFe KaMi
    dorang bukan nya bodoh tak tau benda2 ni akan tersebar...tu semua budak2 celik IT tu...tu buat tanpa berfikir...

    ReplyDelete
  22. @hentakbelipat

    tula bro...start2 je vc tu dah buat hati jadi mendidih...

    ReplyDelete
  23. @Miss Shizu

    tu pasal aku benci tgk drama melayu...<===tiba-tiba...ekeke

    ReplyDelete
  24. @broFami

    tula pasal...bukan bodoh tu...ntahlah...tak tau aku nak ckap apa...

    nnt aku terjah...

    ReplyDelete
  25. @makdara TERDIVA

    yelaa...dah byk benda2 yg terfikir dek akal dah berlaku kan...

    ReplyDelete
  26. @White Bird

    dorang tak tau maknanya apa kot...ntahla... dorang je yg bole bagi alasan...

    ReplyDelete
  27. @Nur Hawa Mohd Zin
    nnt cuba awe tgk le kalau vc ni ade lagi...hehe

    ReplyDelete
  28. @Anonymous

    sebab merata2 aku pergi tgk ko bersusah payah...aku delete dari blog aku...tapi rasanya alasan teraniaya tu tak betul la...kalau menganiaya diri sendiri tu mungkin...

    dibawa kemuka pengadilan?ye ke? ntahla...tak penah dengar pulak...

    but kagum jgk aku sebab ko bersusah payah menjejaki satu persatu blog untuk suruh delete vc ni.....semoga usaha ko tu diberkati...InsyaAllah...
    sekurang2nya usaha ko tu berbaloi jgklah...klu org lain tak delete... aku dah remove...

    wassalam

    ReplyDelete
  29. hmm..teraniaya ke? kalau dah muka sendiri yang buat.. masing2 dah besar..tau fikir mana yg betul..mana yg salah.. harap budak2 yg dalam video tu..kembali ke pangkal jalan.. mohon keampunan dari Allah.. sedih lihat umat islam yg makin jauh terpesong..

    ReplyDelete
  30. ape nak jadi..ape nak jadi..smpai sekrang menjadi-jadi..mula dengan salleh kini bertudung, adakah mereka xsedar diri untung?

    ReplyDelete
  31. td cite kt lec...dia mengeleng2...nk tgk kt fb ktanye...bdk2 skrg mcm2!

    ReplyDelete
  32. takut dan sedih
    ??cmne tu..hurai la skit..

    ReplyDelete
  33. sesungguhnya manusia kini semakin lalai dan leka...:(

    ReplyDelete
  34. Saya suka komen en.azizan.. hahha..
    aku no komen..

    ReplyDelete
  35. isk...aku ta paham asal budak2 tu buat camtu.bukan main seronok lagi tergelak2.tempeleng dgn selipar karang.sori eh,teremo kt blog ko plak.

    ReplyDelete
  36. sebab tu dulu mak aku selalu
    pesan,jangan tegedik-gedik..
    takut nanti jadi telebih-lebih..
    macam gini la..
    gedik sangat..

    ReplyDelete
  37. agak meremang juga lihat video ini di muka buku. Macam dirasuk pun ada mereka itu. Astaghfirwallah.. Semoga mereka sudah insaf.

    ReplyDelete
  38. macam2 la berlaku dalam dunia nie sekarang.. tak paham betol.. kena bagi didikan agama dengan cara betol baru tak terpesong akidah..

    ReplyDelete
  39. cik moon...
    tula pasal...aniaya apa nye klau sendiri yg buat...takde unsur2 paksaan pun tapi dengar cerita dorang dah serik...tobat tak taulah...harap2 nya camtulah ek...

    ReplyDelete
  40. ejum...
    budak2 camtulah...terlamapau nak berseronok dan buat kelakar tak sedar...pasal tu kadang2 kena kongsi2 mende ni nak bg peringatan pada semua...termasuk kita2 ni...

    ReplyDelete
  41. echah...
    wah...lec pun ada fb ek...adoi...ingatkan fb ni tuk budak2 je...ketinggalan betul aku...ekeke

    ReplyDelete
  42. azizan...
    errr...berpandukan pada vc tu... aku nak tanya...ko tak takut ke?tak sedih?or tak rasa apa2...sebab dia bukan sesapa so buat pe nak amik tau? or ko rasa tak sesuai kongsi2 menda ni?or...apa ye yg ko rasa...

    ReplyDelete
  43. yatre...
    pasal tu...ingat mengingati amalan mulia...hehe

    ReplyDelete
  44. yusenze...
    ok ok...komen aku tuk komen ni...hehe rujuk komen kat atas...huhu

    ReplyDelete
  45. anis...
    yela...sapa2 tyengok pun mmg akan rasa marah...cuma dengar kata dorang dah berubah...hope la kan...

    ReplyDelete
  46. diana...
    ...camtu ek terlebih gedik...ekeke

    ReplyDelete
  47. Khadijah Nas
    dengar verita...dorang dah sedar dah...benda ni dengar cerita terjadi bulan 2 hari tuu......

    ReplyDelete
  48. Chaon.
    tula pasal...mcm2 dah berlaku sekarang kan... didikan agama mmg perlu ditingkatkan lagi ek...

    ReplyDelete

komeng