Our social:

Friday, August 13, 2010

Fahami Bahasa Bergurau...

Semua orang suka berkawan... suka bergurau...ada yang bole nampak macam kasar... tapi sebenarnya biasa bagi orang lain... semuanya bergantung pada seseorang.... errr...tapi video ni bukan bergurau ok...meh...kita sama2 buat... moga moga ramai yg akan insaf...


klip lama ni...hehe



=========================================================
sebenarnya aku nak tulis lain tapi tiba-tiba rasa malas...takpelah... nanti bila rajin aku up balik topik bahasa bergurau ni..

15 comments :

  1. waakaka mana dpt iklan ni lawak ekeke..ade yg kena pelempang klu buat mcm tu secara real ekeke

    ReplyDelete
  2. hahha.. caiss... melawak kasaq nampak.. hahha..

    ReplyDelete
  3. ala bru semangat nak bce.. eh2 takde lak~

    ReplyDelete
  4. terbaek. kalau ramai2 takpe. kalau sorang je buat memang nak kena pelempang. walaupun niat dia baik

    ReplyDelete
  5. fah famaous dah video nie.. yg pelik tue.. siap ada suara nangis tue.. hahaha...
    KAlu betul2 buat kt msia, msti tak terkejar org isap rokok.. dorang isap berjemaah lwn org baca yasin tue..

    ReplyDelete
  6. bro...ada award utk anda...:D sila amik di blog saya yer...

    psssttt..xleh tgok la vklip tu kt opis ni..isk3..=(

    ReplyDelete
  7. Pergh...
    Kreatif punyer iklan..
    Tp perokok ada rasa insaf ke tgk...

    ReplyDelete
  8. ahahah...perokok makin lama makin tak hirau...apae pon benda tu datang dari dalam hati kita if ingin berhenti merokok...^^'

    ReplyDelete
  9. hehe macam2.. begurau kena bertempat..

    ReplyDelete
  10. perghh...klu aku la silap2 aku buang je rokok tu dlm tong sampah hehe...rasa nk try je kat sape2 camtu...tp nape iklan ni tak kua tb erk?

    ReplyDelete
  11. hehe...lawak la iklan ni...

    ReplyDelete

komeng