Our social:

Friday, August 20, 2010

Download K.I.T.A Astro Ria episode 1-13




Siri yang mendapat tempat dihati remaja2 ...errr... orang2 tua tak minat...haha...siri ini mengisahkan persahabatan empat wanita jelita iaitu Kiera, Ilma, Tania dan Alisa yang terjalin sejak di bangku sekolah lagi.

Ketika berada di tingkatan empat, mereka telah membuat perjanjian dan berikrar akan sentiasa menyokong dan membantu satu sama lain dalam apa jua keadaan

.

Sehinggalah meniti alam pekerjaan, masing-masing menjalani kehidupan dengan kerjaya masing-masing.

Kiera merupakan seorang yang berperwatakan kasar di zaman remajanya bagaimanapun berjaya mencapai cita-cita menjadi seorang doktor.

Ilma pula yang dilahirkan dalam keluarga berada seringkali kesunyian, malah kurang mendapat kasih sayang keluarga sedari kecil.

Dia bagaimanapun berjaya mencapai cita-cita sebagai seorang pelakon terkenal.

Manakala Tania pula merupakan seorang yang berperwatakan lurus namun baik hati,
malah bakal melangsungkan perkahwinan bersama jejaka pilihan, William.

Sementelah Alisa yang membesar dalam keluarga yang berantakan setelah perpisahan kedua ibu dan bapanya berjaya menjawat jawatan pengarang di sebuah majalah fesyen yang terkenal.

Siri tersebut menyusuri imbas kembali tentang pelbagai kisah suka dan duka yang dilalui oleh mereka sejak zaman persekolahan lagi.

Pertemuan mereka di hari perkahwinan Tania membuatkan masing-masing terkenang kembali pelbagai peristiwa dan pengalaman yang mematangkan hidup mereka.

bole download semua episode siri ni kat sini selamat mencuba

8 comments :

  1. ok minggu depan gu aakan habis sume siri..
    hye mario....
    saya ni lumut makanan ikan..dtg nak berkenalan..saya budak baru buat blog ni...

    hye..
    slamat berpuasa mario.
    tk cre

    ReplyDelete
  2. "aku suke entry kau blogger habat hampir buat aku delete blog..."

    ReplyDelete
  3. aku tak hebat kan?

    aku budak baru yg nak kaya dgn blogging..boleh ker??ajar aku mcm man anak kaya..

    sb baku rse tu sume tipu..kalau kaya aku leh balik mesia taon ni..ciss

    ReplyDelete
  4. mario..jage diri..slamat berpuasa..semoga awk baik2 saja...

    ReplyDelete
  5. mario..femesnye awk..ramai follow tuh..eh ade follower ramai boleh kaye ke mario?aja saye..

    ReplyDelete
  6. oooo cete dkt dgn kg aku tu ek hehe..

    ReplyDelete

komeng