Our social:

Thursday, August 12, 2010

Cinta Kirana OST dan lirik lagu

Sinetron terbaru ni ...errr baru kat malaysia le...Cinta Kirana yang akan menggantikan cerita Benci Bilang Cinta...errr....tak payah tengok...jum kita pergi terus ke...
episode terakhir dia... ekeke

Indosiar.com - Kirana kaget saat tau kalau Galang mengalami kecelakaan. Melihat Kirana yang panik, Raka lalu mengajak Kirana menemui Galang di rumah sakit.

Kirana kaget melihat kondisi Galang. Dia nampak seperti tidak mau meninggalkan Galang. Hal ini membuat Raka tau kalau Kirana sebenarnya masih mencintai Galang. Namun setelah mendengar ucapan Sita, Kirana memutuskan untuk tetap melangsungkan pernikahannya dengan Raka. Kirana pun meninggalkan Galang dan pulang ke Jakarta bersama Raka.

Persiapan pernikahan dilangsungkan. Namun sehari sebelum pernikahan, Raka melihat Kirana memegang kebaya pemberian Galang sambil menangis. Raka pun sadar, bahwa Kirana memang tidak bisa melupakan Galang.

Di hari pernikahan, Raka membatalkan pernikahan dan menyuruh Kirana menemui Galang. Kirana terkejut dengan ucpan Raka, namun Raka menegaskan sikapnya. Kirana akhirnya berlari meninggalkan acara pernikahan. Raka hanya bisa menatap dengan sedih.

Kirana berusaha mencari Galang namun ia tak bisa menemukannya. Dengan sedih, Kirana pergi ke danau dan mencurahkan hatinya. Tanpa disadari Kirana, Galang yang sudah ada di sana mendengar semuanya. Kirana dan Galang pun bersatu kembali. (And)

So...korang dah tau pengakhiran dia...tahniah

errr...ost dgn lirik lagu boleh dapat kat banyak tempat...tapi bab episode terakhir ni mmg tempat lain takde...haha

============================================================


Lirik Lagu Yovie & The Nuno – Dia Milikku


semula ku tak tahu
engkau juga kan ingin memilikinya
bukankah ku lebih dulu
bila engkau temanku
sebaiknya tak mengganggu

chorus
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
pergilah kamu, jangan kau ganggu
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

dia untuk aku

bukankah belum pasti
kamu juga kan jadi dengan dirinya
dia yang menentukan
apa yang ’kan terjadi
tak usah mengaturku

chorus 2
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
lihatlah nanti, lihatlah saja
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

kusarankan engkau mundur saja, ooo

repeat chorus
repeat chorus 2

dia untuk aku
bukan, dia untuk aku

+++n3 seterusnya versi youtube karaoke pulak...

8 comments :

  1. hahaha..cikmin ada je sumber untuk episod terakhir..tapi malas la nak letak kat blog.. :P

    ReplyDelete
  2. uikk...master of keyword...ekeke saje je la cikmin...dah lama tak buat n3 tentang mende2 ni...ekeke

    ReplyDelete
  3. haha.. lagu ne best. ak ske woo.

    ReplyDelete
  4. ye ke ko minat aie...ekeke aku mcm baru dengar je lagu ni tapi errr...mcm rentak lagu lama je...hehe

    ReplyDelete
  5. malas nk tgk sbb 90 episod klu x silap haha

    tp awek tu cun kalu berisi sikit lagi cun hehehe

    ReplyDelete
  6. miss...
    ntahla..tak tau pulak aku cun ke tidak... hak hak

    errr...tu aku dah bagi ending...tak yah tgk...haha

    ReplyDelete
  7. ak pling xsuke tgk cite indonesia...tlgla tayang cite laen...huhu

    ReplyDelete
  8. bezbuddy...
    tula...aku pun tak suka...wakaka

    ni untuk test my SEO la sis...ekeke

    ReplyDelete

komeng