Our social:

Saturday, August 28, 2010

cinta kirana episode 13 dan 14

ok weh... youtube cinta kirana episode 13 dan 14 dah ada... jum tgk ramai ramai... kalau bole hentam kita hentam...haha errr... link cam biasa...kalau nak download pun bole...nanti aku bagi link...tapi semua link youtube le...




13-1kat atas
13-2 13-3 13-4 13-5

14
14-1 14-2 14-3 14-4 14-5

dari sini korang boleh pergi ke sambungan dia sampai episode yang latest.
kalau takde or kena delete... bg tau...nanti aku bagi link yg lain..

errr...kalau salah episode...jgn marah arr...tapi yg ni latest punya...mari kita sama2 berdoa baim dan kirana bersatu...wakaka

btw...aku tak tengok pun citer ni...

11 comments :

  1. hehe..layan jugak ye..
    aku je yg xtgk cite ni..malas nak start tgk tkut ketagih plak..xstudy la jawabnya....

    ReplyDelete
  2. azmi...
    ekeke...siyes aku tak tengok...aku saje je ni...atas sebab2 lain je ni...wakaka

    ReplyDelete
  3. kahkahkah...!rugi tak tengok... :P

    ReplyDelete
  4. tahu dah sebab apa...lalalala...sejak publish entry kirana ni..6 ogos..20k++ dah view...

    ReplyDelete
  5. cik min...
    caitt.....haha nak cari point je nak hentam kalau tengok...wakaka

    ReplyDelete
  6. cikmin..
    20k...?perghhh...untung le cikmin...ptt tak bw lagi ek...wakaka

    ReplyDelete
  7. ni cerita terbaru yang best ke?hehe..tak up to date sgt.

    ReplyDelete
  8. solehah
    yesss...latest kat astro ria tapi kat indon dah abis dah...
    tak taula best ke tak sebab tak tengok...haha

    ReplyDelete
  9. sy menyokong drama tempatan.. sekian.. hahha..

    ReplyDelete
  10. chaon...
    ekeke...yela yela...

    ReplyDelete
  11. tau la sebab ape..hiks..nak tnya soklan peribadi boleh???
    umur kau brape???

    ReplyDelete

komeng