Tuesday, August 24, 2010

Astro Ria Cinta Kirana youtube episode 9 & 10

Ok,Cinta Kirana episode 8 telah didelete dari youtube dan memang susah nak cari lain tapi episode 9 dan 10 masih bernyawa, patutlah episode cinta kirana ni takde yang upload dari seberang, itu adalah kerana memang setiap upload akan di delete... so... memang yang ada tu adalah upload dari mana ntah.... Pasal tu mana2 korang pergi hanya ada sinopsis dari mula sampai episode final.kalau sinopsis nak buat pe ek...Untuk tidak membuang masa, jum tengok episode 9 dan 10 sementara stok masih ada...hak hak


klik sini

lupa nak cakap...aku sbnrnya tak tau sgt ni episode yang keberapa..tapi yang ini yang latest punya...hehe sorry...

6 comments

August 25, 2010 at 12:33 AM

hehe.....cinta kirana...
xblh nak tgk n malas nak loading n download kt youtube...

August 25, 2010 at 12:20 PM

hmm ingatkan betul2 ada

August 25, 2010 at 7:06 PM

@Azmi

org pompuan je minat weh...ekeke

August 25, 2010 at 7:07 PM

@Liyana Lunia.

uikkk...kan ada lagi tuuu....hayooo...cuba cek balik...link masih bernyawa tu...
klu takde...bg tau,,,nnt cuba cari lain ...

August 25, 2010 at 8:12 PM

haaaa tapi episod sepeuluh mcm tak ada :( haaa baik akan slalu jenguk sini

August 25, 2010 at 8:22 PM

liyana
hehe...ok nanti i check...

Post a Comment