Tuesday, August 24, 2010

Astro Ria Cinta Kirana youtube episode 9 & 10

Ok,Cinta Kirana episode 8 telah didelete dari youtube dan memang susah nak cari lain tapi episode 9 dan 10 masih bernyawa, patutlah episode cinta kirana ni takde yang upload dari seberang, itu adalah kerana memang setiap upload akan di delete... so... memang yang ada tu adalah upload dari mana ntah.... Pasal tu mana2 korang pergi hanya ada sinopsis dari mula sampai episode final.kalau sinopsis nak buat pe ek...Untuk tidak membuang masa, jum tengok episode 9 dan 10 sementara stok masih ada...hak hak


klik sini

lupa nak cakap...aku sbnrnya tak tau sgt ni episode yang keberapa..tapi yang ini yang latest punya...hehe sorry...

6 comments:

Azmi said...

hehe.....cinta kirana...
xblh nak tgk n malas nak loading n download kt youtube...

Liyana Lunia. said...

hmm ingatkan betul2 ada

Mario said...

@Azmi

org pompuan je minat weh...ekeke

Mario said...

@Liyana Lunia.

uikkk...kan ada lagi tuuu....hayooo...cuba cek balik...link masih bernyawa tu...
klu takde...bg tau,,,nnt cuba cari lain ...

Liyana Lunia. said...

haaaa tapi episod sepeuluh mcm tak ada :( haaa baik akan slalu jenguk sini

Mario said...

liyana
hehe...ok nanti i check...