Monday, August 23, 2010

Astro Ria Cinta Kirana youtube episode 8

pelik...takan ada yang tak tau ek nak cari cinta kirana versi youtube ni..,,,takpelah...ini untuk simpanan aku ni...




untuk part2 yang lain...cam biasa tekan je youtube tu...err...ni versi astro ria... untuk episode akhir memang takde lagi...ekeke errr... tapi ada ke yang nak?haha

tiada lagi update pasal citer ni...

12 comments

August 23, 2010 at 2:53 PM

besh ka cite ni?

August 23, 2010 at 3:13 PM

xtgk cite ni..best ke??

August 23, 2010 at 4:24 PM

gadis comel...
haha...sbnrnya aku pun tak tau...tak tengok pun...aku tgk wrestling ngan bola je kat tv...

August 23, 2010 at 4:25 PM

echah mashuri
ntah le echah...aku pun tak tau tapi keyword byk gak masyuk...ekeke

August 23, 2010 at 4:43 PM

mario best hangit ke cite ni???
xpernah tgk lagi..malas nak loading kat utube...

August 23, 2010 at 4:46 PM

azmi...
siyes aku tak tengok weh...so aku tak berani nak komen ...aku buat sebab ada org mintak...ekeke

August 23, 2010 at 7:57 PM

sy dah tgk 2 ep..
x brapa best

August 23, 2010 at 8:11 PM

yott
ekeke...tak best ke...tengok sejap hari tu mcm best...ekeke

August 23, 2010 at 8:12 PM

aku dah terlayan cete nih hehe tergoda dgn godaan bwg merah tu jelita bangat hehe

August 23, 2010 at 8:15 PM

miss,,,
ekeke...aku tak tengok pun...cam tak sesuai je dia jadi baik...haha

August 23, 2010 at 10:59 PM

x berapa nak layan la citer indo..sokong drama melayu la weh..ekeekee

August 24, 2010 at 12:25 AM

nape rio suke tgk cite endon nie..? hahha.. suke cewek endon ke..? 0o0o... bang.. aja SEO plezz....

Post a Comment