Our social:

Monday, August 23, 2010

Astro Ria Cinta Kirana youtube episode 8

pelik...takan ada yang tak tau ek nak cari cinta kirana versi youtube ni..,,,takpelah...ini untuk simpanan aku ni...




untuk part2 yang lain...cam biasa tekan je youtube tu...err...ni versi astro ria... untuk episode akhir memang takde lagi...ekeke errr... tapi ada ke yang nak?haha

tiada lagi update pasal citer ni...

12 comments :

  1. gadis comel...
    haha...sbnrnya aku pun tak tau...tak tengok pun...aku tgk wrestling ngan bola je kat tv...

    ReplyDelete
  2. echah mashuri
    ntah le echah...aku pun tak tau tapi keyword byk gak masyuk...ekeke

    ReplyDelete
  3. mario best hangit ke cite ni???
    xpernah tgk lagi..malas nak loading kat utube...

    ReplyDelete
  4. azmi...
    siyes aku tak tengok weh...so aku tak berani nak komen ...aku buat sebab ada org mintak...ekeke

    ReplyDelete
  5. sy dah tgk 2 ep..
    x brapa best

    ReplyDelete
  6. yott
    ekeke...tak best ke...tengok sejap hari tu mcm best...ekeke

    ReplyDelete
  7. aku dah terlayan cete nih hehe tergoda dgn godaan bwg merah tu jelita bangat hehe

    ReplyDelete
  8. miss,,,
    ekeke...aku tak tengok pun...cam tak sesuai je dia jadi baik...haha

    ReplyDelete
  9. x berapa nak layan la citer indo..sokong drama melayu la weh..ekeekee

    ReplyDelete
  10. nape rio suke tgk cite endon nie..? hahha.. suke cewek endon ke..? 0o0o... bang.. aja SEO plezz....

    ReplyDelete

komeng