Monday, August 23, 2010

Astro Ria Cinta Kirana youtube episode 8

pelik...takan ada yang tak tau ek nak cari cinta kirana versi youtube ni..,,,takpelah...ini untuk simpanan aku ni...




untuk part2 yang lain...cam biasa tekan je youtube tu...err...ni versi astro ria... untuk episode akhir memang takde lagi...ekeke errr... tapi ada ke yang nak?haha

tiada lagi update pasal citer ni...

12 comments:

GaDis CoMeL said...

besh ka cite ni?

echah mashuri said...

xtgk cite ni..best ke??

Mario said...

gadis comel...
haha...sbnrnya aku pun tak tau...tak tengok pun...aku tgk wrestling ngan bola je kat tv...

Mario said...

echah mashuri
ntah le echah...aku pun tak tau tapi keyword byk gak masyuk...ekeke

Azmi said...

mario best hangit ke cite ni???
xpernah tgk lagi..malas nak loading kat utube...

Mario said...

azmi...
siyes aku tak tengok weh...so aku tak berani nak komen ...aku buat sebab ada org mintak...ekeke

yott said...

sy dah tgk 2 ep..
x brapa best

Mario said...

yott
ekeke...tak best ke...tengok sejap hari tu mcm best...ekeke

Miss ... said...

aku dah terlayan cete nih hehe tergoda dgn godaan bwg merah tu jelita bangat hehe

Mario said...

miss,,,
ekeke...aku tak tengok pun...cam tak sesuai je dia jadi baik...haha

we trust in arshavin said...

x berapa nak layan la citer indo..sokong drama melayu la weh..ekeekee

Chaon Cornerz said...

nape rio suke tgk cite endon nie..? hahha.. suke cewek endon ke..? 0o0o... bang.. aja SEO plezz....